Title of a News Article

Yıldız, partililerle bayramlaştı

Yıldız, partililerle bayramlaştı
banner206

Ak Parti Şanlıurfa milletvekili İbrahim Halil Yıldız, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde vatandaşlarla ve  partililerle bayramlaştı.


Suruç ilçesinde parti binasına giden milletvekili Yıldız, burada Ak Parti Suruç ilçe başkanı Mehmet Yavuz ve partililerle bayramlaştı. İlçe halkıyla da bayramlaşan Ak Parti Şanlıurfa milletvekili İbrahim Halil Yıldız, "Dostluğun, barışın, birlik ve beraberlik anlayışının en ileri düzeye vardığı bir Ramazan Bayramına daha ulaşmanın mutluluğu ve sevincini yaşıyoruz." dedi.

Milletvekili Yıldız, "Bu mübarek günler özellikle aile fertlerinin, akraba, dost ve arkadaşların bir araya gelmesini sağlayarak özlemleri gideren, her türlü dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, dostluk, hoşgörü duygularını güçlendiren, sevinç ve mutluluğun milletçe yaşandığı müstesna günlerdendir.

Bayram dolayısıyla direksiyon başına geçen vatandaşlarımızdan da bu sevinçli günlerimizi mateme çeviren kazaların yaşanmaması için trafik kuralları konusunda daha duyarlı olmalarını ve hız yapmamalarını özellikle istirham ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Yüce Türk Milleti’nin, İslam Alemi’nin ve camiamızın Ramazan Bayramlarını tebrik ediyor, ülkemize bolluk, milletimize refah, sağlık ve mutluluklar diliyorum." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2016, 11:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195