Title of a News Article

Yıldız’dan 29 Ekim Mesajı

.

Yıldız’dan 29 Ekim Mesajı
banner206
 Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Hasebiyle Bir Mesaj Yayınladı. Mesajında Yıldız Şunları İfade Etti.

"Ortak duygu ve ideallerle kenetlenen ecdadımız, istikbal aşkıyla küllerinden yeniden doğarak hürriyete koşmuş ve ortaya koyduğu bağımsızlık iradesini Cumhuriyet ile taçlandırmıştır. Anadolu’daki bin yıllık tarihimizde, tüm imkânsızlıklara rağmen esaret zincirlerini kırarak zafere ulaştığımız Milli Mücadele’nin akabinde 29 Ekim 1923 günü ilan ettiğimiz Cumhuriyetimizle yeni bir sayfa açılmıştır.

İstikametini muasır medeniyetlerin de ötesi olarak tespit eden Cumhuriyetimiz;  gücünü milli bir şuurun ortaya koyduğu mücadeleden almıştır. Bu şuur ile vatanına ve istikbaline sahip çıkan necip milletimiz, yakın dönemde karşılaştığı türlü zorlukları aşmış, kara sayfaları bir bir kapatmış ve nihayetinde 15 Temmuz destanını yazmıştır.

Devletimizin ve milletimizin ihanet örgütlerine karşı verdiği topyekûn mücadelede Halkımız da üzerine düşeni layıkıyla yapmış, adaleti ve hukukun üstünlüğünü muhafaza ederek 15 Temmuz hain kalkışmasında Destan Yazan Halkımızı Asla Unutmayacağız.

Cumhuriyetimizin 100’üncü yılına tekabül eden 2023 hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz. Ak Parti Ailesi Olarak  ülkemizin ve milletimizin huzurunu, barışını, birlikteliğini temin eden bir adalet sisteminin hızlı, etkin ve güven veren şekilde işletilmesi için daima var olan bilincimiz, kararlığımız ve çalışmalarımız kesintisiz olarak devam etmektedir."

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2018, 15:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195