Title of a News Article

Yıldız'dan flaş açıklamalar...

İl Başkanı Yıldız," Görevimin başındayım, "

AK Parti Şanlıurfa il Başkanı Bahattin Yıldız, 31 Mart seçimleri süreci,  Ankara temasları, Cumhurbaşkanı ile yapılan görüşmeleri,  Büyükşehir ve ilçe Belediyeleri  koordinasyonu, ve kendisinin görevde kalıp kalmayacağı ile ilgili tüm gelişmeleri www.urfastar.com’a değerlendirdi.  Yaklaşık  bir yıldır AK Parti İl Başkanlığı görevinde bulunan  Yıldız’ Urfa algı ile yönetilmeyecektir, görevimin başındayım’ mesajını verdi.  

Erdoğan ile yapılan görüşmede, Şehir hastanesinin hayata geçirilmesi talimatının verildiğini vurgulayan Yıldız’ Sayın Cumhurbaşkanımız, Bakanlara talimat verdi, Urfa’ya pozitif ayırım yapılmasının istedi, ve İstanbul seçimlerinden sonra ise seçim teşekkür için Şanlıurfa’ya gelecek’dedi. 

İSRAFTAN KAÇINACAĞIZ

31 Mart seçimlerinin zorlu bir süreçle başarıyla tamamladıklarını vurgulayan AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, ‘Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün adaylığını açıklamasından sonra resmi seçin propagandasını beklemeden sahada hemen çalışmalara başladıklarını ‘ söyledi . seçim sürecin de elde edilen Başarının tüm teşkilatlara ait olduğunu ifade eden Yıldız şunları ifade etti.  İlçe Belediye Başkan adaylarının da belirlenmesinden hemen sonra, tüm teşkilatların, Milletvekilleri ve MKYK üyelerinin katılımları ile zorlu bir seçim sürecinin başlangıcını verdik, Belediye meclis üyelerinin listelerinin tamamlamasından sonra ise her kesimle bir araya geldik, çalmadık kapı bırakmadık,  gece- gündüze demedik, dokunmadık el bırakmadık,  AK belediyelerce hizmetin yine AK Parti tarafından saplanacağını bilen aziz vatandaşlarımız yine bize tam destek ve yetki verdiler. Ne kadar kirli propaganda ve algı operasyonları yapmaya kalkışsalar da , vatandaşlar tarafından kabul görmedi, vatandaşlarımız Büyükşehir ve 12 ilçe belediye başkanı kazanma yetkisini verdiler. Bizlerde Beş yıl içerisinde Şehrimizin çehresini değiştirecek projelere , hizmetlere imza atacağız’. Vatandaşlarımız tüm taleplerini ve onların istekleri doğrultusunda projeleri hayata geçireceğiz.

17 yıllık AK Parti iktidarı döneminde yapılan hizmetlerin vatandaşa anlatıldığını ifade eden Yıldız, ‘ Vatandaşlarımız Şanlıurfa’yı batı İl’lerinde ki seviyeye getirilmesini ve daha da geçirilmesini istiyor. Bizlerde bunların yerine getirilmesi için  Belediye Başkanları ile koordineli çalışacağız. Seçim döneminde ne vaat  edilmişse ve  Vatandaşlarımız hangi projeleri istiyorsa onu hayata geçireceğiz’ Bizler tasarrufu ön planda tutacağız, Kaynak israfından kaçınacağız, kaynakları vatandaşa hizmet yolunda harcayacağız , Vatandaşı istemediği hizmetleri hayata geçirmeyeceğiz’

ANKARA URFA’YA POZİTİF AYIRIM YAPACAK…

Seçimden hemen sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ilçe belediye Başkanları  ile Başkent Ankara’da  cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bakanlar düzeyinde ki temasları hakkını da değerlendiren Yıldız, ‘bir çok projenin hayata geçirilmesi için Erdoğan’ın Bakanlara Urfa ile ilgili  daha fazla pozitif ayırımcılık tanınmasının talimatlarını verdiler, Bakanlar ile yapılan görüşmede  Çevik Kuvvet, Çevre yolu, Akçakale ve Birecik yolunun sorunları başta olmak üzere, Göbeklitepe, Şehir hastanesi, ve TOKİ sorunları aktarıldı ve çok verimli toplantılar yapıldı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan İstanbul seçimlerinden sonra Urfa’ya gelecekler.  dedi.

BAŞKANLAR EKİPLERİ İLE ÇALIŞACAKLAR.

Seçimden sonra Belediye Başkanlarının başarıya ulaşmaları için kendi ekiplerinin kurmalarının çok normal olduğunu belirten  Ak Parti İl Başkanı Yıldız ‘  Belediye Başkanlarımız kendi yakın çalışma arkadaşları kurma yetkisi kendilerinde, vatandaşlara hizmet için hiç bir bahanemiz yok.  En yakın kadroyu kurmak için , Başarılı olmaları için Belediye Başkanlarımızın daima yanlarında olacağız. Hizmetlerin tek elden gitmesi için büyükşehir ve ilçe Belediyeleri koordineli çalışacak. Bundan dolayı bir karar alındı. İlçeler arasında sorumluluk paylaşımı olacak. Vatandaşlara sorun çıkartılmadan hizmetleri sağlanacaktır. Beyaz masa, zabıta, arıza ekipleri ortak hareket edecek. Sorun benim değil söylemleri ortadan kaldırılacaktır’dedi.

GÖREVİMİN BAŞINDAYIM

Son zamanlarda sosyal medya üzerinde Ak Parti il Başkanı Bahattin Yıldız’ın görevden alınacağı söylemleri üzerine, Urfa’nın algı ile yönetilemeyeceğini söyledi.  Yıldız, şunları kaydetti’  Canla başla bizler gece-gündüz demeden  teşkilatlarımızın Partimizin başarısı için başta Ben olmak üzere tüm arkadaşlarımız , Belediye Başkan adaylarımız, Vekillerimiz,Meclis üyelerimiz ile birlikte, çalışarak büyük bir başarı elde ettik. Bizler için görevden alınma söz konusu değil, Biz görevimizin başındayız, Seçim dönemin de de ifade ettik , ‘Onlar konuşur, Ak Parti yapar, ‘ Burda da birileri konuşur, Biz işimize bakarız, böyle bir şey kesinlikle gündem de yok. Başarısız olan İl’de revizyon olacak Urfa için böyle bir karar yok’dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2019, 08:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hakan
Hakan - 5 yıl Önce

O zaman TRAMBUSLERIN HESABINI SOR BASKAN.BU PARA NEREYE GITTI. URFALININ URFANIN PARASI..

SIRADAKİ HABER

banner195