Title of a News Article

‘Yılın Annesi’ne ödül

 ‘Yılın Annesi’ne ödül
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve Eşi Turan Güvenç, Anneler Günü dolaysıyla şehit eşi 2 çocuk annesi Adile Karadağ’a ‘Yılın Annesi’ olarak LCD TV hediye etti.

1998 Yılında Osmaniye’de trafik kazasında şehit olan Mehmet Karadağ’ın eşi 2 çocuk Annesi ve ‘Yılın Annesi’ Adile Karadağ’ın ziyaretine il dışında bulunduklarından dolayı gelemeyen Başkan Celalettin Güvenç ve Turan Güvenç, Yılın Annesi olan Adile Karadağ’ın hediyesini Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Aysel Göncü takdim etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve eşi Turan Güvenç’in selamlarını ve Anneler Günü tebriklerini Adile Karadağ’a ileten Aysel Göncü, tüm annelerin vefakar ve cefakar olduğunu ifade ederek, Adile Karadağ’ın çok daha vefakar ve cefakar bir anne olduğunu belirtti.

Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Mehmet Yavuz ise, “Anneler Günü dolaysıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve eşi tarafından Yılın Annesi seçilen şehit eşi Adile Karadağ’ın evindeyiz. Bütün anneler bizim için yılın annesidir. Özellikle şehit anneleri ve eşleri bu konuda duyarlı olan AK Parti her zaman şehit ailelerinin yanında olmuştur” şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2014, 11:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195