Title of a News Article

Yılmaz BŞB'de konuştu

Yılmaz BŞB'de konuştu
banner206

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ak Parti Genel sekreter yardımcısı ŞanlıurfaDoç.dr Zeynep Müjde Sakar ile  Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile Şanlıurfa’da yapılan ve yapılacak olan yatırımları görüşen Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, “Şanlıurfa, Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşmasında ve ötesine geçmesinde çok önemli katkılar da bulunan bir şehrimizdir” dedi.

YILMAZ: ŞANLIURFA ÇOK ÖZEL BİR ŞEHİR

Şanlıurfa’nın özel bir şehir olduğunu belirten, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, “Şanlıurfa’ya genel merkezden geniş bir kadro olarak gelmiş bulunuyoruz. Aynı zamanda bölge illerinden de dış ilişkiler başkanlarımız Urfa’da toplandılar. Bölge toplantımızı Urfa’da gerçekleştirdik. Yerel seçimlerden sonra ilk defa Urfa’ya gelmiş oldum. Büyükşehir Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız olarak Şanlıurfalılara hayırlı hizmetler temenni ediyorum, bütün belediye başkanlarımızı da aynı şekilde tebrik ediyorum. AK Parti son seçimde çok büyük başarı sağladı Şanlıurfa’da. AK Parti ve Şanlıurfa arasında çok güçlü bir bağ var, bunun bir göstergesi olarak aslında, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa’ya sık sık gelip gidiyor ve gerçekten büyük bir muhabbeti var. Aynı şekilde bakanlarımız ve genel merkez yöneticilerimiz sürekli Şanlıurfa’ya gidip geliyorlar. Bu Şanlıurfa’ya partimizin verdiği öneminde göstergesi olarak kabul edilmeli. Şanlıurfa çok özel bir şehir, sadece Türkiye için değil, dünya için bir miras, insanlık mirası olan bir şehir. Burada yönetici olmak özellikle yerel yönetici olmak ayrı bir onur ve şereftir diye düşünüyorum. Bir taraftan yaşanabilir bir şehir ortamı oluştururken, diğer taraftan da insanlık mirasına sahip çıkmak ve kültür turizmi başta olmak üzere bunu ekonomik bir refaha dönüştürmek çok önemli. Şanlıurfa bir tarım şehri ama bir turizm şehri, bir kültür şehri aynı zamanda, giderek sanayileşen bir şehir, ticareti artan bir şehir bütün bu özellikleri ile Şanlıurfa, Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşmasında ve ötesine geçmesinde çok önemli katkılar da bulunan bir şehrimizdir. Önümüzdeki süreçlerde çok iyi yerlerde inşallah Şanlıurfa’yı göreceğiz. Biz AK Parti olarak yerel yönetimlerin öneminin altını çizmiş bir partiyiz. Cumhurbaşkanımızda yerel yönetimden gelmiş bir lider. Büyükşehir Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum, epeyce bir kale etrafında temizlik çalışması yapıyor. Bu güzel çalışmalar devam ediyor. Çarpık yapılardan şehri temizleyerek tarihi dokuyu çok daha görünür hale getirmemiz lazım. Şanlıurfa bir kültür turizmi başkenti aslında, baktığımız zaman insanlık tarihinin başladığı yerlerden bahsediyoruz. Göbeklitepe’nin yanı sıra kale civarı da gerçekten çok tarihi mekanlar. Bütün bu değerleri ile birlikte Şanlıurfa hem ülkemize hem de insanlığa hizmet etmeye devam edecek. Yerel yöneticilerimiz gerek ise Büyükşehir Belediye Başkanımızı gerek ilçe belediye başkanlarımızı bir kez daha tebrik ediyorum. Belediye meclis üyelerimiz, belediye yöneticileri ve çalışanları ile birlikte Şanlıurfa halkına güzel ve hayırlı hizmetler devam etmelerini temenni ediyorum.” Dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Beyazgül ise, “Bakanımız ve Genel Başkan Yardımcımız Urfa ile ilgili alakalı ve alakasız her konuda yakından ilgilenmiştir. Esasen de bu bölgenin insanı olmasının bir özelliğinin göstermiştir. Bizimde zaman zaman gerek noterler birliğinde gerek ise il başkanlığı döneminde çokça istişare ettiğim, Urfa için çok yararlı faaliyetler ve çalışmalar yürüten bakanımız bugün bizleri ziyaret ederek bizleri şereflendirmiştir kendisine teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

BŞB Zeynel Abidin Beyazgül'e Ak parti Şanlıurfa Milletvekilleri Halil Özcan, Halil Yıldız, Ak parti MKYK üyesi Vildan Polat, Mehmet Ali Cevheri, Gülender Açanal, İlçe Belediye başkanları, Mehmet Canpolat, Mehmet Kuş, Metin Baydilli, Mahmut Mirkelam ve Salih Ekinci ile Ak parti Birecik  ilçe Başkanı Vahap Aktar ve BŞB Genel Sekreteri Mahmut Kırıkçı eşlik ettiler.

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2020, 15:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142