Title of a News Article

Yılmaz, kendi elleriyle ikram etti

.

Yılmaz, kendi elleriyle ikram etti
banner206

Peygamberler Şehri Başkentte sloganıyla Şanlıurfa Valiliği tarafından düzenlenen tanıtım günlerine katılan Kalkınma Eski Bakanı Cevdet Yılmaz, ziyaretçilere kendi elleriyle Urfa'ya özgü lezzetlerden ikram etti.  

Vali Güngör Azim Tuna’nın eşlik ettiği Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kalkınma Eski Bakanı Cevdet Yılmaz, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanı Şemsi Bayraktar gibi önemli isimlerin de ziyaret ettiği Şanlıurfa Tanıtım Günleri, ikinci gününde de misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Atatürk Kültür Merkezi Sergi Salonunda açılan Şanlıurfa Fotoğrafları Sergisi de gelen ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği bölümler arasında yer alıyor.

Stantlara gösterilen ilgiden memnun olan stant sorumluları misafirlerin özellikle Şanlıurfa yemeklerine ve el sanatlarına ilgi gösterildiğini belirttiler. Tanıtım günlerine gelen misafirlerse; gösterilen misafirperverliğe hayran kaldıklarını belirterek: “Şanlıurfa’yı hep duyardık ama Şanlıurfa’ya özgü değerleri burada bire bir görünce neden bu kadar bilinen bir şehir olduğunu anladık” şeklinde konuştular. 

Halk Oyunları gösterisiyle ikinci gün konuklarını ağırlayan Şanlıurfa stantları, akşam saatlerinde düzenlenecek olan Ferhat Göçer konseriyle alana gelen misafirlerine keyifli saatler yaşatacak.

 

 

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2017, 15:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195