Title of a News Article

Yılmaz, yaralı askerleri ziyaret etti

Yılmaz, yaralı askerleri ziyaret etti
banner206

Şanlıurfa Vali Vekili Cengizhan Yılmaz, Şanlıurfa’dan Diyarbakır’a giderken meydana gelen kazada yaralanan askerleri ziyaret etti.

Siverek Devlet Hastanesinde tedavi gören 20 askeri ziyaret eden Vali Vekili Yılmaz; yaralı askerleri tek tek ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. İl Sağlık Müdürü Erdoğan Duran ve hastane yetkililerinden yaralıların durumu hakkında bilgi alan Vali Vekili Yılmaz, kazada şehit olan Jandarma Uzman Erbaş Tayfun Meşe’ye de Allah’tan rahmet diledi.

Hastane çıkışında bir açıklama yapan Vali Vekili Cengizhan Yılmaz: “Seçim güvenliğini sağlamak adına ilimizde görev yapan askeri personelimiz, bugün karayoluyla Diyarbakır’a intikal sırasında Siverek Diyarbakır yolunun 30. Kilometresinde henüz sebebi belirlenemeyen bir kaza geçirmişlerdir. Kaza sonucu bir şehidimiz, Siverek Devlet Hastanesinde tedavi gören hafif yaralı yirmi askerimiz ve ileri tetkik ve tedavi gerektiren Diyarbakır’a sevk edilmişyedi yaralımız var. Şehidimiz 1993 Balıkesir doğumlu bir askerimizdir. Ben kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve milletimize baş sağlığı diliyorum. Diyarbakır’a sevk edilen askerlerimizin de durumlarının iyi olduğunu, hayati tehlikelerinin bulunmadığını öğrendik. Siverek Devlet Hastanesinde tedavi gören askerlerimiz de birkaç gün içinde taburcu edilebilecek durumdalar” dedi.

Vali Vekili Cengizhan Yılmaz, ayrıca yaşanan kazada şehit olan Tayfun Meşe’nin cenazesinin Siverek’te yapılacak askeri törenin ardından havayoluyla memleketine uğurlanacağını kaydetti.

Hastanede yaralı askerleri ziyareti sırasında Vali Vekili Cengizhan Yılmaz’a Bölge Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necdet Güngör, Siverek Kaymakamı Hamza Erkal, İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü ve İl Sağlık Müdürü Erdoğan Duran eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2015, 10:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195