Title of a News Article

Yılmaztekin'den flaş açıklama...

.

Yılmaztekin'den flaş açıklama...
banner206

 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin, Şanlıurfa’da çevre illere göre akaryakıt fiyatlarının yüksek olmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Sayın Bakanımız ve AK Parti Milletvekili olarak bu işin takipçisi olacağız” dedi.

 

URFASTAR

Çevre illerde akaryakıt fiyatlarının Şanlıurfa’ya göre daha uygun olmasına vatandaşlar sosyal medyadan büyük tepki göstermişti. Şanlıurfa’da da akaryakıt fiyatlarının çevre illere göre yani yüzde 10 ile yüzde 20 oranında düşük olmasını isteyen vatandaşlar, yetkililerin bu konuyla ilgili çalışma yapmasını istemişlerdi.

Vatandaşların sesine kulak veren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin, “Sayın Baknaımız ve AK Parti Milletvekili olarak bu işin takipçisi olacağız” dedi.

Yılmaztekin, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti;

Ankara'da tavan fiyat 2.62 ancak Ankara'da LPG genelde 2.10-2.30 fiyatları arasında satılıyor. Normal şartlarda istasyonlar birbiri ile rekabet etmek için fiyatları aşağı çekerler. Ancak Urfa'da istasyonların kendi aralarında anlaşarak benzer fiyatlardan satış yapmakta oldukları açıktır. Şanlıurfa'da tavan fiyat şuan 2.74 TL.gibi yüksek bir rakamdır. Suruç, Hilvan gibi ilçelerdeki istasyonlar ise rekabeti işleterek 2.05-2.20 civarında satış yapabildiklerine göre ortada haksızlık olduğu açıktır.Bu mânada;bu haksızlığın giderilmesi ve Türkiye fiyatlarında alımın sağlanması için ilgili kurumlar nezdinde temaslar başla başlamıştır.Sn.Bakanımız ve tüm Ak Parti milletvekilleri olarak bu işin takipçisi olduğumuzu Urfalı hemşerilerimize saygıyla beyan ederiz.”

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2016, 12:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yılmaz
Yılmaz - 7 yıl Önce

Dahadi artık bu işe bir el atın urfalı petrol sahiplerinden zengin değil bu vurguna bir dur diyelim

mehmet çiftçioğlu
mehmet çiftçioğlu - 7 yıl Önce

bence buda boş tedaş gibi kimse baş gelemeze urfalilar sahipsiz urfalilar böyle bilsin

Abdullah abul
Abdullah abul - 7 yıl Önce

Urfalılar bırlık olmadıgı surece bu zulumler devam edecek

urfa
urfa - 7 yıl Önce

indirme karşı çıkan petrolcular var indirim yapan petrol istasyonu var ise hemen baskın yapıp tehdit ediyorlar bunu herkes biliyor

vatandaş
vatandaş - 7 yıl Önce

tedaşı sorgulayin tutanaklarla kaçak elektrik tutanağı düzenleyip yüksek borç çıkariyorlar

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142