Title of a News Article

Yılmaztekin' Destek vermek zorundayız'

Yılmaztekin' Destek vermek zorundayız'
banner206

Ak Parti Şanlıurfa eski Milletvekili Av.Kemalettin Yılmaztekin, 'Akçakale'de seçimin galibi Ak Parti olacak' dedi.

Yaklaşan yerel seçimlere sayılı günler kalırken, Ak Parti Şanlıurfa eski Milletvekili Kemalletin Yılmaztekin, partisinin Akçakale ilçe Belediye Başkan adayı Mehmet Yalçınkaya'ya tam destek verdiğini yineledi. Seçim çalışmalarına destek amacıyla ilçesi olan Akçakale'ye gelen Yılmaztekin, Ak Parti adayı Yalçınkaya'yı yanlız bırakmayacağını ve seçimi halkın sağduyusu ile kazanacaklarını söyledi. Başkan adayı Yalçınkaya'nın seçim ofisini ziyaret eden Yılmaztekin, burada bulunan kalabalık kitleye hitaben bir konuşma yaptı. Akçakale ilçesinde, değişim ve dönüşümün kaçınılmaz olduğunu ifade eden Yılmaztekin'  Yanı başımızda Suriyede yaşananları tüm Akçakale halkı biliyor. 8 yıldır burada ki Halk perişan, Akaçakele halkı yıllardır ekmeğini-suyunu mazluk Suriyeli kardeşleri ile paylaşıyor, akrabalarına ev sahipliğini yapıyor. Tüm Türkiye Akçakelililerin ensarlığını konuşuyor. Bugün Türkiye'nin mücadelesinde elinin güçlü olması gerekiyor. Çatlak yapı, zayıf hükümetlerin bu süreçleri yönetme şansı yok. 10 yıldır coğrafyadaki değişim, dönüşüme bakın, bir koalisyon hükümetlerinin bu süreçten ülkeyi çıkarma şansı sıfırın altında. Bu noktada da Türkiye'nin elinin güçlü olması oldukça önemli.LiderimizRecep TAyyip Erdoğan'a destek olamak zorundayız'dedi. Geçtiğimiz Cuma günü Erdoğan'ın katılımıyla yapılan Mitinge'de vurgu yapan Yılmaztekin konuşmasını şöyle tamamladı. 

Cumhurbaşkanımızı Urfa'da ağırladık. Coşkulu ve kalabalık bir miting yaptık. Bundan dolayı bütün hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. 31 Mart seçimlerinde, hem büyükşehir de hem de 13 ilçemizde başkanlarımızı seçeceğiz. Yerel seçim, ilimizi hizmet için çok önemli. Tabi yerel seçim, ülkemizin gidişatına da yansıyacak, bu anlamda bu seçim oldukça büyük önem taşıyor.Cumhurbaşkanımızın 2019 yılı Göbeklitepe yılını ilan etmesiyle Urfa turizm patlaması yaşayacaktır.kendileri Göbeklitepe'nin açılışını yaptılar, tüm Dünyanın dikkatini Urfa'ya çekmiştir. Urfa'nın geleceği çok daha iyi olacaktır'dedi. 

Ak Parti Akçakale ilçe Belediye Başkan adayı Mehmet Yalçınkaya'nın seçim ofisinde ki programa Milletvekili Ahmet Akay, ilçe Başkanı İbrahim Yıldık'ta yer aldılar. 

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2019, 14:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet/newyork
mehmet/newyork - 5 yıl Önce

Yalcinkaya Akcakale icin buyuk sanstir,Umarim Akcakaleliler bu firsati iyi degerlendirirler.InsAllah,,,

SIRADAKİ HABER

banner195