Title of a News Article

Yılmaztekin: İstikrarlı Türkiye için 'evet'

.

Yılmaztekin: İstikrarlı Türkiye için 'evet'
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Av.Kemalettin Yılmaztekin, referandum çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Gittiği her yerde vatandaşların yoğun ilgisi karşılanan Yılmaztekin, hiç bir güç bizleri vatandaşlarımıza hizmetten alıkoyamayacak.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Av.Kemalettin Yılmaztekin Akçakale Öğretmen evinde Cumhurbaşkanlığı sistemi hakkında bir konferans düzenledi.

Sistem hakkında değerlendirmelerde bulunan Yılmaztekin "16 Nisan öyle bir gün ki, yıllardır mücadelesini verdiğimiz çilesini çektiğimiz güçlü Türkiye hayalinin bir günde perçinleneceği bir gün" değerlendirmesinde bulundu. 67 yılda ABD'de 17 Başkanın, İngiltere'de 15 Cumhurbaşkanının görev yaptığını ifade eden Yılmaztekin, 67 yıl içerisinde Türkiye'de 48 Hükümetin gelip geçtiğini, bunun da istikrarı yok ettiğini vurguladı.

Konferansın ardından Öğretmenevi kafeteryasına geçen Yılmaztekin burada kendisini görmeye gelen halkın sorunlarıyla birebir olarak ilgilendi, telefon görüşmeleri yaparak bazı sıkıntıları çözüme kavuşturdu.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2017, 11:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195