Title of a News Article

Yılmaztekin: “Liderimize hazırız”

.

Yılmaztekin: “Liderimize hazırız”
banner206

Cumhurbaşkanı Erdoğan, referandum fatihi Harran’ı tebrik için Şanlıurfa’ya geliyor.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 16 Nisan’da gerçekleştirilen anayasa değişikliği referandumunda yüzde 97.2’lik “evet” oranı ile Türkiye birincisi olan Şanlıurfa’nın Harran ilçesini ziyaret ederek, Harran halkına tebriklerini ileteceğini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 23 Haziran Cuma günü kente gelişiyle ilgili AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında basın toplantısı düzenleyen Yılmaztekin, Erdoğan’ın Şanlıurfa’daki programının netleşen bölümüyle ilgili bilgi verdi.

Programı Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak ve Bakan Faruk Çelik'in başkanlığında, Yılmaztekin'in koordinasyonunda bir ekibin yürüteceği öğrenildi.

Milletvekili Yılmaztekin, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ve parti teşkilatının katıldığı toplantıda, yarının, tüm Şanlıurfa halkı için çok anlamlı bir gün olduğunu söyledi. Yılmaztekin, “Yarın, milletin önderi, lideri Sayın Cumhurbaşkanımız tekrardan Şanlıurfa’mıza şeref verecek. Şanlıurfa ve Harran’da vatandaşlarımızla bir araya gelecek” dedi.

 

HARRAN HALKI VE MÜLTECİLERLE İFTAR YAPACAK

Programın amacının, referandumda Türkiye birincisi olan Harran’ı tebrik etmek olduğunu ifade eden Yılmaztekin, “Dünya lideri Sayın Cumhurbaşkanımız, on binlerce Suriyeliye ev sahipliği yapan Harran halkımız ve muhacir kardeşlerimizle iftar yapacak, hasbihal edecek” diye konuştu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin, hem Şanlıurfa’da hem de Harran’da hazırlıkların tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Sayın milletvekillerimiz, Harran Belediye Başkanımız, Harran İlçe Başkanımız, teşkilatlarımız ve tüm halkımız heyecanla liderini bekliyor. Cumhurbaşkanımızı Şanlıurfalıya, Harranlıya yakışır şekilde ağırlayacağız. Çünkü gelen konuk alelade biri değil, karşılayanlar da alelade insanlar değil. İbrahim Aleyhisselam’ın sofrasının membası Harran ve Urfa’nın misafirperverliğinden bahsediyoruz.”

 

HARRAN CUMHURBAŞKANI’NI BAĞRINA BASACAK

Programın şu an için sadece Harran kısmının netleştiğini ifade eden Yılmaztekin, “Referandumda Türkiye birincisi olmanın hazzını ve zevkini yaşayan Harran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bağrına basarak, bu hazzı ve şerefi tekrardan fazlasıyla yaşayacak. Daha önce Sayın Cumhurbaşkanımızı nasıl coşkuyla karşıladıysak bunu tekrar en üst seviyede göstereceğiz. Bu noktada emeği geçen Sayın Bakanımız ve milletvekillerimiz başta olmak üzere; il başkanımıza, belediye başkanlarımıza ve teşkilatımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2017, 18:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142