Title of a News Article

Yılmaztekin’den yoğun tempo…

.

Yılmaztekin’den yoğun tempo…
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin  Yılmaztekin, iki gün boyunca Urfa Valisi Güngür Azim Tuna başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarına ziyaretlerde bulundu.

TBMM’nin tatile girmesinden dolayı Şanlıurfa’ya gelen Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin, bir dizi ziyaretlerde bulundu. Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’yı makamında ziyaret ederek Urfa temaslarına başlayan Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Kemal Timuroğlu, Harran Üniversitesi Rektörü Ramazan Taşaltın, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Dr. Murat Çakmaklı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M. Hakan Keşküş ve İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı’nı makamlarında ziyaret etti. Şanlıurfa’da yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Milletvekili Yılmaztekin, kurumlarla ilgili yaşanan sorunları dinledi. AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü de ziyaret eden Yılmaztekin, gündemle ilgili sohbet etti.

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’ı da ziyaret eden Yılmaztekin, bazı taziyelere de giderek, acılı ailelere başsağlığı diledi.

 


Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2016, 16:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195