Title of a News Article

Yoğun ilgi görüyor

.

Yoğun ilgi görüyor
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Hamidiye Spor ve Yaşam Merkezi her yaştan vatandaşa ücretsiz hizmet vermeye devam ederken vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Hijyenik şartlarının her gün rutin olarak gerçekleştirildiği ve 100'den fazla spor aletinin bulunduğu  spor merkezinden her gün faydalanan vatandaşlar için dinlenme alanları, duş kabinleri, masa tenisi, bilardo masaları ve gelen sporseverlerin çocukları için kreş alanı bulunuyor.

Uzman öğreticiler eşliğinde yaklaşık 90 dakika çeşitli aletlerle spor yapılabilen Hamidiye Spor ve Yaşam Merkezinde isteyen vatandaşlar tekvando dersi alabiliyorlar.

09.00'dan gece 21.00'ye kadar 6 seans hizmet veren Yaşam merkezi haftanın Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri  kadınlara Salı, Perşembe, Cumartesi ise erkeklere uzman öğreticiler gözetiminde hizmet veriyor.

Hamidiye Spor ve Yaşam Merkezi ile spor yapma imkanı bulduğunu belirten Üniversite öğrencisi Birgül Yılmaz," Bu spor tesisini ücretsiz sundukları için Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederiz. bu spor salonu sayesinde  3 ay da 15 kilo verdim çok teşekkür ederim. Bu tür çalışmaların devamını diliyorum, Başkanımız Nihat Çiftçi'ye teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Hamidiye Mahallesi'nde Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bahçesinde bulunan yaşam merkezinden faydalanmak isteyen vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına veya söz konusu merkeze başvurmaları gerekmektedir.

 

 

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2016, 17:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195