Title of a News Article

Yoğunburç çok amaçlı salona kavuştu

Karaköprü Belediyesi tarafından Yoğunburç Kırsal Mahallesine yaptırılan çok amaçlı salon vatandaşın hizmetine sunuldu. Açılış töreninde konuşan Başkan Metin Baydilli, “Söz verdiğimiz gibi çok amaçlı salonlarımızın önce temelini atıyor, sonra da açıyoruz” dedi.

Karaköprü Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Yoğunburç Mahallesinde, 300 m2 alan üzerine inşaa edilen çok amaçlı salon düzenlenen törenle hizmete sunuldu. Düzenlenen açılışa, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri, Yoğun Burç Mahalle Muhtarı ve çok sayıda mahalle sakini katıldı. Açılış töreninde konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, “Yoğunburç kırsal mahallemizdeki çok amaçlı salonumuzun açılışını gerçekleştiriyoruz. Karaköprü Belediyesi olarak her alanda çalışmalarımız devam ediyor. Kırsal Mahallelerimize kazandırdığımız, çok amaçlı salonlarımızın açılışlarını gerçekleştiriyoruz. Yoğunburç mahallemizde kısa bir zaman önce temelini attık. Bugünde hizmete sunuyoruz” dedi.

İlçeye bağlı tüm kırsal mahalleleri kademe kademe çok amaçlı salona kavuşturacaklarını ifade eden Başkan Metin Baydilli, “Çok amaçlı salonumuz 300 m2 alanı olan ve 120 m2 kapalı alanı sahip… Aynı zamanda içerisinde muhtar evi de bulunuyor. Bizim için önemli olan kırsal mahallelerimizde yaptığımız çok amaçlı salonlarımız çocuklarımıza da hizmet verecek. Çocuklarımız burada kitap okuyacak. Çeşitli aktiviteler yapacaklar. İnşallah Karaköprü’müze bağlı tüm kırsal mahallelerimize kademe kademe çok amaçlı salona kavuşturacağız. Çok amaçlı salonun yapımında emeği geçen ekibimize çok teşekkür ediyorum” dedi. Mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı mutlu olduklarını belirten Yoğunburç Mahalle Muhtarı Aziz Kırmızıaslan, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve ekibine çok teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2016, 13:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195