Title of a News Article

Yok yere! Daha 21 yaşındaydı...

.

Yok yere! Daha 21 yaşındaydı...
banner206
 Kocaeli’de çay ocağının önüne park edilmesini istemeyen çaycı ile otobüsü park etmek isteyenler arasında çıkan kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Olay, Kocaeli’nin İzmit ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgi ve iddialara göre, Kocaeli Süper Amatör A Grubu takımlarından Bekirdere Başaranspor’un taraftar otobüsü, Yenişehir Mahallesi'nde bulunan bir çay ocağının önüne park etti. Otobüsün dükkanının önüne park etmesini istemeyen çaycı H.G. ile otobüsten inen Kayhan Karaca, Yasin Ö. ve Niyazi A. arasında kavga çıktı. Maçtan geldikleri ve alkollü oldukları iddia edilen taraftarlar Kayhan Karaca, Yasin Ö. ve Niyazi A.’nın kendisine saldırması üzere çay ocağından bıçak alan çaycı H.G., gençleri bıçaklayarak yaraladı.

Kavgayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine kısa sürede gelen sağlık ekipleri, bıçakla yaralanan Yasin Ö., Niyazi A. ve Kayhan Karaca’yı hemen Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Kavga sırasında yaralanan çaycı H.G. ise ambulansla SEKA Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bıçaklanan gençlerden 24 yaşındaki Kayhan Karaca, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, Yasin Ö. ve Niyazi A.’nın ise durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Çaycı H.G., SEKA Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin altından polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2016, 12:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195