Title of a News Article

Yol yapım çalışmaları devam ediyor

Yol yapım çalışmaları devam ediyor
banner206

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kırsal mahallelerde sürdürdüğü stabilize yol yapım çalışmalarına Mamuca ve Yeniköy Mahalleleri'nde devam ediyor.

İlçe genelinde çamurlu yollara son vermek ve vatandaşların mağduriyetlerini gidermek için yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, Mamuca Mahallesi'nde stabilize yol yapım çalışması başlattı. Sokaklara dökülen stabilize malzemesinin düzleştirme çalışmalarını iş makineleriyle yapan ekipler, çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor. Haliliye Belediyesi'ne yol yapım çalışmalarından dolayı teşekkür eden Mamuca Mahallesi sakinleri, mahalle olarak çamurdan kurtulmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Mamuca Mahallesi Muhtarı Ali Beyaz ise yaptığı açıklamada: "Haliliye Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun. Süper bir hizmet yapılıyor. İnşallah bu hizmetlerin devamı gelir. Allah Belediye Başkanımızı başımızdan eksik etmesin. Mükemmel bir hizmet veriliyor. Bizler Mamuca Mahallesi olarak kendilerinden çok memnunuz" diye konuştu.

 

YENİKÖY'DE SONA GELİNDİ

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Yeniköy Mahallesi'nde başlatılan stabilize yol yapım çalışmalarında ise sona gelindi. Yeniköy Mahallesi ile Keleşoğlu Bölgesi tamamlanmak üzere olan yol yapım çalışmalarından dolayı Haliliye Belediyesi'ne teşekkür eden mahalle sakinleri, "Belediyemizden ve başkanımızdan Allah razı olsun. Yollarımız çamurdan geçilmiyordu. Çocuklarımızın öğrenci servisleri bu yollardan geçemiyordu. Yaklaşık 10- 15 yıldır yollarımız bu haldeydi. Haliliye Belediyemize başvuruda bulunduk. Sağ olsunlar gelip yollarımızı yapmaya başladılar. Çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştular.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2015, 16:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195