Title of a News Article

Yol yapım çalışmalarında sona gelindi

.

Yol yapım çalışmalarında sona gelindi
banner206

Alt yapısı tamamlanmış mahallelerde yol yapım çalışmalarını sürdüren Akçakale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarında sona gelindi.

Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan’ın talimatlarıyla yol yapım çalışmalarına aralıksız devam eden  Fen İşleri müdürlüğüne bağlı ekipler stabilize yol yapım ve kilitli beton parke döşeme işleminde sona geldi.

İlçenin Fatih Sultan Mehmet mahallesindeki yol genişletme ve kilitli beton parke taşı döşeme işlemini yerinde incelemek üzere sahaya inen Başkan Ayhan ve beraberindekilere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Mahallede devam eden çalışmaları yerinde inceleyen ve ilgililerden bilgi alan Başkan Ayhan çalışmaların hız kazanması ve kısa sürede bitirilmesi talimatını verdi. Mahallede yapılan çalışmalar hakkında birim müdürlerinden bilgi alan Başkan Ayhan ve beraberindekiler vatandaşlarla da bir süre sohbet etti. Mahallelerinde devam eden yol yapım çalışmalarından dolayı başkan ve ekibine teşekkür eden vatandaşlar, taleplerinin kısa sürede yerine getirilmesinden duydukları mutluluğu da ifade ettiler.

 

“VATANDAŞLARIMIZIN TALEPLERİNİ ANINDA YERİNE GETİRİYORUZ”

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, çalışmaları kısa sürede bitirmeyi hedeflediklerini söyledi. Başkan Ayhan,” Kilitli beton parke çalışmalarımızda fatih sultan Mehmet mahallesinde son iki sokağımız kaldı. Bunları da bitirerek mahalleyi tamamıyla bitirmiş olacağız. Turgut özal mahallemizin yüzde 80’ni bitti. Adnan menderesin de yüzde 90’nı bitti. Diğer mahallelerimizin tamamını bitirdik. Hava şartları el verdikçe yol yapım çalışmalarına devam edeceğiz. Bu çalışmalarımızla da ilçe merkez mahallelerimizin yüzde 90’nını bitirmiş olacağız. Şimdiden tüm yolarımız Akçakale halkına hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2016, 16:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195