Title of a News Article

Yuh artık dedirten zam!

.

Yuh artık dedirten zam!
banner206

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bir saatlik parkmetre fiyatlarını 2 TL’den 5 TL’ye yükseltti. Bu zamlardan dolayı Büyükşehir Belediyesine isyan eden araç sürücüleri, “Biz enayi miyiz?” diyerek belediye yetkililerine tepki gösterdi. 

UĞUR BUDAK
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, son dönemlerde yaptığı uygulamalarla büyük tepki toplamaya başladı. Bir süre önce kentte trafiği rahatlatmak adına Tercihli Otobüs Yolu (BRT Sistemi)’nu hayata geçirerek ölümlü kazalara mahal veren Büyükşehir Belediyesi, bu kez de parkmetre fiyatlarına zam uyguladı.

 

2 TL’ydi, 5 TL oldu

Eski Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba döneminde sadece Atatürk Bulvarı ile Haşimiye arasında uygulamaya geçen parkmetre, daha sonra Haleplibahçe Mahallesi, Cengiz Topel Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi ve Meteoroloji Caddesi olmak üzere birçok yerde uygulanmaya konulmuştu. Daha önceleri saati 2 TL olan parkmetrenin 5 TL’ye yükseldiği görüldü.

 

Sürücüler ateş püskürüyor

Büyükşehir Belediyesinin parkmetreleri 5 TL’ye çıkarması sürücüler tarafından büyük tepki toplamaya başladı. Ülkemizde birçok yerde uygulanan parkmetre fiyatlarının çok üzerinde olan Urfa’daki parkmetre fiyatlarına sürücüler adeta ateş püskürüyorlar. Büyükşehir Belediyesine tepkili olan vatandaşlar, “Belediye bizi resmen enayi yerine koyuyor. Bu fiyat hiçbir ilde yok. Neden bir defadan bu fiyatlar 2 TL’den  5 TL’ye yükseltiliyor. Buna anlam veremiyoruz. Başka şehirler parkmetreyi kaldırırken bizde fiyatların çok aşırı bir şekilde artması bizleri düşündürüyor. Eğer belediyenin çok paraya ihtiyacı camilerden para toplayalım” şeklinde konuştular.
Sürücüler, biran önce parkmetre fiyatlarında tekrardan indirime gidilmesini istediler. 

 

 

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2015, 12:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Pirsus
Pirsus - 9 yıl Önce

Slm herkese bu zam bizim bölgeye çok fazla arti ister bir saat ister yarin saat fiş kesildiği beş lira kesildi demektir Burdan belediyeye kınıyorum. Sen resmen bizi halkı enayi yerine koyuyorsun AKP sözde adalet kalklşndirma Partisi'dir nerde burda adalet nerde bırda merhamet yeter yetr bizi yok ediyorsun AKP sistemi gençleri yok ediyor bırda yasamak istiyorsan ta hirsiz olacan ya uyuşturucu satacan yada pis işler yapacan yasayamiyorum asgari ücret ile geçim olmuyor intihar etme derecesine geldim yaw cpcuklarimin okul ihiytlaeini gidereyorum sadece okul örnektir açim ya aç aç nasil bir ülkenin vatandaşiyiz devlete calişiyoeum hep vergi vergi eleştirdiğim suanda yok bir aydir elektiriksiZim kestiler gelen fatura mi ödemeymiyorum şaşkinim ne yapacam bilmiyorum Allah rizasi için akıl verin yardimci olun bana lutfen

osman BUZKURT
osman BUZKURT - 9 yıl Önce

Zam yapsinlar bakalim gelecek secimler ne yapacaksiniz

ahmet demir
ahmet demir - 9 yıl Önce

kaldırımda özürlü vatandaşların yürüyeceği yola öküz gibi arabanı parkedersen olacağı budur.keşke 10 tl yapsa da şehir merkezinde hiç park halinde araba görmesek.

murat
murat - 9 yıl Önce

amaan urfalılar saf nasıl olsa iki sızlanır sonra bunada alışır gider seçimde ak a oy basar.. beter ol urfa beter.

SIRADAKİ HABER

banner195