Title of a News Article

Yüksel’den 11 Nisan mesajı…

.

Yüksel’den 11 Nisan mesajı…
banner206

Gaziantep Milletvekili, Şanlıurfalı Abdulkadir Yüksel, Şanlıurfa’nın Düşman İşgalinden Kuruluşunun 96. Yıldönümünü kutladı.

Milletvekili Abdulkadir Yüksel, Şanlıurfa’nın Düşman İşgalinden Kuruluşunun 96. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Şanlıurfa’nın Kurtuluş Savaşındaki zaferinin inanmışlığın, adanmışlığın milli birlik ve beraberliğin zaferi olduğunu belirten Yüksel, mesajında şunları kaydetti;

“Türkiye Büyük Millet Meclisi, Urfalıların onurlu bir mücadeleyle kanlarıyla yazdığı kahramanlık destanını ‘Şanlı` unvanını vererek ebedileştirmiştir. `Şanlı` unvanını şerefle taşıyan şehrimiz, bu yıl da İstiklal Madalyası almaya da hak kazanmıştır. Geç de olsa şehrimize İstiklal Madalyasının verilmesinden dolayı mutluluk duyuyoruz.

Milli Mücadele de bir çığır açan Şanlıurfalılar bundan sonra da üzerine düşen vazifeyi en iyi şekilde icra edecektir. Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümünü büyük bir onur ve coşkuyla kutlarken, bütün şehitlerimizi rahmetle ve gazilerimizi minnetle anıyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2016, 14:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195