Title of a News Article

Yusufkuyu’da görkemli açılış

.

"Sizin için çalışıyor, hayallerinizi gerçekleştiriyoruz" sloganı ile yola çıkan Karaköprü Belediyesi, kırsal mahallelere taahhüt ettiği çok amaçlı salonları vatandaşın hizmetine sunmaya devam ediyor.

Şanlıurfa’nın Karaköprü İlçesine bağlı Yusufkuyu mahallesinde 300 m2 alana inşaa edilen çok amaçlı salon düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Düzenlenen törene; Karaköprü Belediye Başkan Vekili Bekir Akyol, Karaköprü Beledi Başkan yardımcıları, Karaköprü Belediye meclis üyeleri, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, birim amirleri ve çok sayıda Yusufkuyuikamet eden vatandaşlar katıldı.

 

3’UNCU ÇOK AMAÇLI SALON

Açılış töreninde konuşan Karaköprü Belediye Başkan vekili Bekir Akyol, “Karaköprü Belediyesi olarak ilkemiz, tüm ihtiyacı olan mahallelerimizin yollarını, çok amaçlı salonlarınıve semt sahalarını yapıyoruz. Şu an itibari ile 22 adet çok amaçlı salonumuzun temelini atmıştık. 3’uncu Çok amaçlı salonumuzun açılışı bizlere nasip oldu. Çalışmaları süren diğer semt sahaları ve çok amaçlı salonlarımızıda en kısa sürede tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunmak istiyoruz. Çok amaçlı salonun yapımında emeği bulunan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Av. Nihat Çiftçi ve diğer emeği geçenlerden Allah razı olsun. Çok amaçlı salonumuz Yusufkuyu Mahallemize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Yusufkuyu mahalle sakinleri ise Karaköprü Belediyesi tarafından yürütülen ve mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı memnun olduklarını ifade ettiler.

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2015, 13:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195