Title of a News Article

Zabıtadan sahte bal operasyonu

.

Zabıtadan sahte bal operasyonu
banner206

 Siverek Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerce, ilçede sahte bal sattıkları belirlenen satıcılara yapılan denetimlerde sahte olduğu belirlenen ürünlere el konuldu.

Sahte bal satıcılarının Siverek ilçesine şehir dışından geldiği belirlenen sahte balın çok ucuz fiyatlara satıldığına dikkat çekildi.

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, halkın ekonomik görünümlü bu tür ürünlerden uzak durması gerektiğini söyledi. Yılmaz, “Kış aylarının gelmesiyle şehir dışından çok sayıda satıcının ilçeye sahte bal getirdiği bilgisini edindik. Zabıta Müdürlüğümüze bu yönde çalışma yapılması talimatı verdik. Ekiplerimiz tarafından gerekli tedbirler alındı” dedi.

Belediye Zabıta Müdürü Abdurrahman Gümüştaş, beş kilosu 10 TL‘ye satılan balın kesinlikle gerçek bal olamayacağını dile getirdi. Gümüştaş, “Vatandaşlarımız zahmet gerektiren bal gibi ürünlerin ucuz rakamlara satılamayacağını bilmeli ve bu konuda dikkatli davranmalı. Ucuza satılan balların içerisinde bir takım katkı maddelerinin yanı sıra glikoz bulunuyor” ifadelerini kullandı.

Siverek Belediyesi Zabıta Müdürü Gümüştaş, halk sağlığını tehdit eden her türlü gıdayla mücadeleye devam edeceklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2015, 15:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142