Title of a News Article

Zahit ve Aksoy ailesinin mutlu günü

 Zahit ve Aksoy ailesinin mutlu günü
banner206

AK Parti Şanlıurfa Eski Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit’in yeğeni İbrahim Zahit ve Gizem Aksoy dünya evine girdi.

Zahit ailesi dün akşam en mutlu anlarından birini yaşadı. Kadir Zahit’in oğlu İbrahim ile Şerif Aksoy’un kızı Gizem dünya evine girdi.

Genç çifti mutlu günlerinde dostları yalnız bırakmadı. ŞUTSO Düğün Salonu'nda gerçekleşen düğün de İş ve siyaset camiasının önde gelen isimleri Zahit ve Aksoy ailesini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Bunlardan özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Bakanlarda gönderdiği telgraflarla genç çiftin mutluluğuna ortak oldular.

Mutlulukları gözlerinden okunan İbrahim ve Gizem çifti de bu mutlu günlerinde hayatlarını birleştirmenin sevincini yaşadı. Düğünde Tasavvuf Müziğinin ardından nikâh merasimine geçildi

Genç çiftin nikâhını Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi kıyarken, nikâh şahitliklerini ise Şanlıurfa Eski milletvekili Sabahattin Cevheri, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, yaptı.

Düğün boyunca davetlilerle yakından ilgilenen AK Parti Şanlıurfa Eski Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, Bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür ederek, ‘’Öncelikle bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan çok değerli dostlarımıza şükranlarımı sunarken, genç çifte de bir ömür boyu mutluluklar diliyorum dedi.

Davetli misafirler genç çift ile hatıra fotoğrafı çektirmelerinin ardından düğün sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2014, 15:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195