Title of a News Article

Zenciregen: Nefretle kınıyorum

.

Zenciregen: Nefretle kınıyorum
banner206

Şanlıurfalı İş Adamı Mahmut Zenciregen, PYD/FETÖ Terör Örgütü tarafından 15 Temmuz 2016 tarihinde yapılan darbe girişimini kınadı. Zenciregen, "Ülkemizin bütünlüğünü bozacak her türlü haini, ihaneti ve başkaldırıyı nefretle kınıyor ve reddediyorum" dedi.

Şanlıurfalı İş Adamı Fatih Beton Yönetim Kurulu Başkanı  Mahmut Zenciregen, yaptığı açıklamada, 15 Temmuzda gerçekleştirilmeye çalışılan hain plana milletin tek bir bütün olarak gerekli cevabı verdiğini, bu tür kalkışmalara karşı Türk Milleti'nin gerektiğinde ülkenin bütünlüğü ve demokrasi için tek vücut olduğunu tüm dünyaya ve demokrasi karşıtlarına gösterdiğini söyledi.

Bu kanlı darbe girişimini şiddet ve nefretle kınadığını dile getiren Zenciregen, “Bu hainlerin emellerine ulaşamaması için canını ortaya koyarak şehit olan güvenlik güçlerimize, tankların önüne yatıp, kurşunlara kendilerini siper edip hayatını kaybeden sivil vatandaşlarımıza, Allah’tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Ülkemiz çok büyük bir tehlike atlatmıştır. Milletimizin demokrasiye nasıl sahip çıktığını tüm dünya gördü. Bu millet 2 büyük darbe yaşadı ve küllerinden yeniden doğdu. O karanlık dönemleri bizlere tekrar yaşatmak isteyen hainlere en güzel cevabı da yine milletimiz vermiştir. Darbenin gerçekleştiği günden bu güne, tüm yurtta sokaklarda demokrasi için nöbet tutan aziz Türk milletine şükranlarımı sunuyorum. Milletimizi bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2016, 16:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195