Title of a News Article

Zeytin Dalı Harekatında 29. Gün...

Zeytin Dalı Harekatında 29. Gün...
banner206
  Zeytin Dalı Harekatı 29. gününe girdi.Türk topçu birliklerinin  Afrin'e yönelik hava bombardımanlarında hedefler tam isabetle vurulurken cephaneliği havaya uçuran topçular, silah arkadaşları tarafından sevinle kutlandı. TSK'dan yapılan son açıklamada da etkisiz hale getirilen terörist sayısının bin 595'e yükseldi.

TERÖR ÖRGÜTÜNE AİT CEPHANELİK HAVAYA UÇURULDU

 Türk Silahlı Kuvvetleri ile Özgür  Suriye Ordusu birlikleri Afrin'deki ilerleyişini sürdürürken, topçu birliklerinin hedeflerini tam isabetle vuruyorlar. Çok namlulu roketatar ve fırtına obüsleri ile yapılan atışlarda Afrin'in Suvarin beldesinde PKK/YPG-PYD ait bir cephanelik havaya uçuruldu.

"SUVARİN YANIYOR, TOPÇULAR ELİNİZE SAĞLIK"

Obüs atışları ile tam isabetle vurulan cephanelikteki mühimmatlar bir biri ardına patlarken Mehmetçikler, "Suvarin yanıyor, atışlar müthiş, topçular elinize sağlık" diyerek birbirlerini tebrik ediyorlar.

ETKİSİZ HALE GETİRİLEN TERÖRİST SAYISI 1595 OLDU

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında bugün, kara ve hava operasyonları sonucunda terör örgütleri PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ mensubu 44 terörist etkisiz hale getirildi.

Harekatın başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı 1595 oldu.

Haberler.com

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2018, 11:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142