Title of a News Article

Ziraat Mühendisleri sandığa gidiyor

.

Ziraat Mühendisleri sandığa gidiyor
banner206

Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası’nda seçim heyecanı yaşanıyor. Bin 387 Üyesi bulunan Ziraat Mühendisleri Odası, 27 Aralık’ta yeni yönetimini belirleyecek. Seçimlerde, mevcut Başkan Ali Rıza Öztürkmen’ın hazırlayacağı liste ile birlikte 4 listenin yarışacağı öğrenildi.

 

UĞUR BUDAK

Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası üyeleri, sandık başına gitmeye hazırlanıyor. 1387 Üyesi bulunan Ziraat Mühendisleri Odası’nın, 26 Aralık’ta Genel Kurulu ve 27 Aralık’ta ise seçimi yapılacak. Akçakale Yolu üzerinde bulunan Ziraat Mühendisleri Odası Toplantı Salonu’nda yapılacak olan seçimlerde, mevcut başkan Doç. Dr. Ali Rıza Öztürkmen, Mahmut Kaytan, Mehmet Şaka ve Cengiz Kaya’nın hazırlayacağı 4 listenin yarışacağı öğrenildi. Seçimde 7 asil, 7 yedek ve 14 Ankara delegesi seçilecek. Yeni seçilecek yönetim, Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası’nda 2 yıl boyunca görev yapacak.

 

“Üyelerimizden vizeyi aldık”

İki dönemdir Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası Başkanlığını başarıyla yürüten Doç. Dr. Ali Rıza Öztürkmen, meslektaşları ile istişare yaptıktan sonra onların vizesini alarak yeniden yönetime talipli olduklarını söyledi. Öztürkmen, Urfastar’a yaptığı açıklamada, “Biz 4 yıldır görevdeyiz, bu süre içerisinde birçok önemli çalışma ve adımlar attığımıza inanıyoruz. Bu yaptığımız işlerin sonunu getirmek için yola devam kararı aldık. Bu bir yarıştır. Meslektaşlarımızın kendi gelecekleri için, odanın vizyonu için, odanın daha iyi temsil edilebilmesi için o gün gelip oylarını kullanmalarını istiyoruz” dedi.

 

“Aynı ekiple yola devam ediyoruz”

Seçimlerde aynı ekiple yola devam edeceklerini dile getiren Öztürkmen, “Deneyimimizden dolayı oda yönetimini sürdürmeyi amaçlıyoruz. Seçimin sonucu ne olursa olsun Ziraat Mühendisleri kazanacaktır. İlimizin sorunlarını gündeme getirecek iyi bir yönetim olmasını arzuluyoruz” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2015, 10:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa Songül Teymur
Mustafa Songül Teymur - 8 yıl Önce

Başarılar diliyorum hocam Rabbim utandirmasin.

Cem
Cem - 8 yıl Önce

Başarılar Başkanım

İsmail AYKAÇ
İsmail AYKAÇ - 8 yıl Önce

Başarılar diliyorum Ali Rıza hocam Allah mahçup etmesin gönlümüz kalbiniz seninle.

SIRADAKİ HABER

banner195