Title of a News Article

Ziraat Odası yeni binasına kavuştu

 Ziraat Odası yeni binasına kavuştu
banner206

27 bin üyeye hizmet veren Şanlıurfa Ziraat Odası, geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanan ve oldukça kapsamlı dizayn edilen yeni binasında hizmet vermeye başladı. 3200 metre kare alan üzerine inşa edilen ve yaklaşık 3 Milyon 500 Bin liraya maliyetle tamamlanan bina ile Şanlıurfa Ziraat Odası çiftçilere daha kapsamlı ve kaliteli hizmet sunmayı hedefliyor. 

Şanlıurfa Ziraat Odası yapımı üç yılda tamamlanan, 3200 metre kare alan üzerine kurulan üç katlı modern binasında çiftçilere hizmet vermeye başladı. 3 Milyon 500 Bin Liraya mal olan binada çiftçiye daha hızlı ve kaliteli hizmet imkanı sunuyor. Şanlıurfa Ziraat Odası yeni hizmet binası özellikle 400 kişi kapasiteli çiftçi eğitim salonu ile dikkat çekiyor.  8 tarım danışmanı ve toprak analiz laboratuarının yer aldığı hizmet binası çiftçileri bekliyor.

Yeni hizmet binasına ilişkin açıklamada bulunan Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, 27 bin üyeye daha hızlı ve kaliteli hizmet verileceğini kaydetti. Eyyüpoğlu, ‘3 yıldır devam eden yeni hizmet binası inşaatı sonunda tamamlandı binamızda hizmete başladık. Allahın izni ile Bayramdan sonra belirlenecek bir tarihte binamızın resmi açılışını da gerçekleştireceğiz. Oldukça kapsamlı hizmetlerin verilmesine elverişli olan yeni hizmet binamız 8 tarım danışmanımız, torak analiz laboratuarımız ve eğitim salonlarımız ile çiftçisini bekliyor. Hizmet binamızın tüm çiftçi kardeşlerimize hayırlı olmasını dilerim. Ayrıca yapımında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Tarım Hayvancılık ve Gıda Bakanlığı nezdinde hükümetimizin de bu konudaki destekleri bizleri sevindirdi. Emeği geçen tüm yetkililere de Şanlıurfa çiftçisi adına teşekkürlerimi sunuyorum.’ Dedi.

 

Tarım danışmanlar çiftçiyi bekliyor

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı aracılığı ile tarımsal yayım ve danışmanlık hizmetleri ziraat odaları (sivil toplum kuruluşu) kanalıyla verilemeye devam ediliyor. Bu kapsamda Şanlıurfa Ziraat Odası da bünyesindeki 8 ziraat mühendisi ile çiftçiye tarımsal danışmanlık hizmeti sunuyor.

 

Eğitim projeleri hayata geçecek

GAP-TEYAP ile Şanlıurfa Ziraat Odası arasında varılan protokol doğrultusunda çiftçilere yönelik eğitimler hayata geçecek. Bu kapsamda ‘çiftçi örgütleri merkezli çoğulcu yayım modeli’ ile tarımsal yaygın eğitim imkanı sunulacak. Bu ve benzer projelerin gerçekleştirilebilmesi için Şanlıurfa Ziraat Odası yeni hizmet binası 400 kişilik eğitim salonun sahip.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2014, 15:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195