Title of a News Article

4 koldan çalışıyorlar...

4 koldan çalışıyorlar...
banner206

Haliliye Belediyesi, ilçe genelinde yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Fen İşleri ekipleri kırsalda Çanakçı merkezde de Paşabağı mahallelerinde yeni yol açma ve stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Haliliye Belediyesi, pandemide 1 Haziran’dan itibaren girilen normalleşme sürecinde tedbirleri elden bırakmazken, diğer taraftan ilçe geneline hizmet götürmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğü, merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Ekipler son olarak kırsal mahalle Çanakçı’da başlattıkları stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürürken bir diğer ekip ise merkez mahalle Paşabağı’nda yeni yol açma ve stabilize çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Merkez ve kırsalda yürütülen çalışmalar vatandaşların takdirini toplarken, Çanakçı Mahalle Muhtarı Mahmut Horozlu, “Haliliye Belediyesinin mahallemizdeki yol çalışmaları bizleri çok memnun etmiştir. Ekipler çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Bu hizmetlerinden dolayı başta Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve tüm ekiplerine teşekkür ediyorum” dedi.

Paşabağı mahalle sakinleri ise Haliliye Belediyesinin yaptığı yol çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

Öte yandan ekipler, çalışmaların devam ettiği mahalleleri tamamlayıp, diğer mahallelerde yeni çalışmaları başlatmayı hedefliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195