Title of a News Article

Canpolat çalışmaları yerinde inceledi

Canpolat çalışmaları yerinde inceledi
banner206
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, sabahın ilk saatleri ile birlikte sahada yürütülen çalışmaları yerinde denetlemeye devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Canpolat Karşıyaka Mahallesi’nde yapımı devam eden yeni park alanlarında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, ilçe genelinde devam eden çalışmaları denetlemeyi sürdürüyor. Bu çerçevede sabahın ilk saatleri ile birlikte Karşıyaka Mahallesi’nde yapımı devam eden yeni park alanlarında incelemelerde bulundu. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Canpolat’a ilgili Başkan Yardımcıları ve birim amirleri eşlik etti.
İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, daha yeşil ve daha yaşanabilir bir Haliliye için çalışmaların aralıksız bir şekilde devam ettiğini belirterek şunları söyledi:
“Yeni parklarımızda hummalı bir çalışma sürdürüyoruz. Bu bölgede devam eden birçok parkımızda çalışmalar son sürat devem ediyor. Ekiplerimiz parklarımızda sahanın dolgu işleri, toprak serim işlemleri gibi çalışmaları icra ediyor. İnşallah en kısa sürede havaların soğumasıyla da birlikte çiçektir, peyzajdır, ağaçtır bu tip işlemleri tamamlayıp Karşıyaka Mahallemizin hizmetine sunmuş olacağız. Haliliye Belediyesi olarak Fen İşleri ekipleri, Temizlik ekipleri, park bahçe ekipleri ve diğer ekiplerimiz her gün sürekli sahadalar. Halkımızın refahı ve huzuru için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz.”

İncelemelerin ardından Başkan Canpolat ve beraberindekiler bölgeden ayrıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195