Title of a News Article

Canpolat geride kalan 2020'yi değerlendirdi

Canpolat geride kalan 2020'yi değerlendirdi
banner206

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, katıldığı 3 televizyonun ortak yayınladığı canlı yayın programda, Haliliye Belediyesi olarak 2020 yılında yaptıkları çalışmaları değerlendirdi. Başkan Canpolat, “Her adımda Haliliye” sloganıyla gencinden, yaşlısına tüm kesimlere hizmet ettiklerinin altını çizdi.

Başkan Mehmet Canpolat, 1 Ocak 2021 tarihinde kentte yayın yapan Edessa TV, Güneydoğu TV ve Kanal Urfa’nın ortak yayınladığı canlı yayın programının konuğu oldu. Yeni yılın hayırlara vesile olması dileğiyle başladığı yayında, 2020 yılını kapatırken tüm başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin sahada yapılaması gereken hizmetlerin tespitini sağladığını hatırlatan Başkan Canpolat, rutin olarak yürüttüğü mahalle gezileriyle de ihtiyaçları yerinde tespit ettiğini söyledi.

Haliliye’ye kazandırılan hizmetleri tek tek sıralayan Başkan Canpolat, hayata geçirilen projelere ilişkin de bilgiler verdi. İhalesi tamamlanan, çalışmalara başlanılan ve ihale aşamasındaki hizmetlerle ilgili de konuşan Başkan Canpolat, sunucuların da sorularını yanıtladı.

Başkan Mehmet Canpolat’ın, Haliliye Belediyesi olarak 2021 yılında planladıkları hizmetlerle ilgili de konuştuğu ortak yayın 2 saat sürdü.

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2021, 21:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195