Title of a News Article

Canpolat'ın talimatları bir bir yerine getiriliyor

Canpolat'ın talimatları bir bir yerine getiriliyor
banner206

Haliliye Belediyesi, ilçe genelinde yol sorununa çözüm olmaya devam ediyor. Merkez ve kırsalda hummalı bir şekilde çalışma yürüten Fen İşleri ekipleri kırsal Kalınbayat ve Aşağı Koymat mahallelerinde stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

İlçede yol sorununun kesin çözümünü hedefleyen Haliliye Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerin farklı birçok bölgesinde stabilize yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kırsal Kalınbayat Mahallesine bağlı Bayramlı mezrası ve Aşağı Koymat Mahallesine bağlı Kemircik mezrasında yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Haliliye Belediyesi tarafından ilçe genelinde sunulan hizmetler halkın takdirini toplamaya devam ederken, Kalınbayat ve Aşağı Koymat mahalle sakinleri yürütülen çalışmalardan memnun olduklarını belirterek, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

Öte yandan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmaların yürütüldüğü bölgeleri tamamlayıp program dahilinde olan diğer bölgelerde çalışma başlatmayı hedefliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142