Title of a News Article

Haliliye Belediyesi bir ilke daha imza attı...

Haliliye Belediyesi bir ilke daha imza attı...
banner206

Şanlıurfa'nın merkez ilçesi Haliliye Belediyesi, adından söz ettirecek bir projeye daha imza attı.

Sosyal belediyecilik anlamında ilçenin dört bir yanına uzanan Haliliye Belediyesi, uygulamaya koyduğu bir başka farkındalık projesiyle daha halkın takdirini kazandı.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın talimatları doğrultusunda ilçede gece gündüz belediye hizmetleri devam ederken sosyal belediyecilik anlamında da somut adımlar atılmaya devam ediliyor.

Dezavantajlı ailelere el uzatma adına Haliliye Belediyesi tüm imkanları seferber ederken, geri dönüşüm noktasında da bugün uygulamaya koyduğu projeyle bir kez daha alkış aldı. 

'Çöpe atma bırak bize' sloganıyla ilçenin birçok noktasına kıyafet konteyneri bırakıldı. Bu konteynerlar sayesinde geçim kaynağı olmayan aileler için kıyafetler toplanacak. Ayrıca toplanan kıyafetler hem temizlenecek hem de onarıldıktan sonra ihtiyaç sahibi kişilere ulaştırılacak.

Yapılan araştırmalar neticesinde ülke genelinde böyle bir proje yok. Dezavantajlı insanların kıyafet konusunda ihtiyaçlarının karşılanacağı bu projeyi hayata geçiren Haliliye Belediye takdir toplamaya devam ediyor. 

Evinde giymediği fazla kıyafeti olan duyarlı vatandaşların bu konteynerlara kıyafetlerini bırakmaları noktasında sosyal medyada paylaşımlar yapılarak duyuruluyor.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2020, 22:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195