Title of a News Article

Haliliye Belediyesi dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor

Haliliye Belediyesi dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor
banner206

Haliliye Belediyesi, ilçe genelinde temizlik hassasiyetini sürdürüyor. Bu kapsamda aralıksız faaliyet gösteren ekipler salgınla mücadele tedbirlerini de sıkı tutuyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Atatürk Bulvarı ve Devteyşti Mahallelerinde bulunan cadde ve sokakları köpüklü su ile yıkama işlemini gerçekleştirdi.

Haliliye Belediyesi, koronavirüs salgınından korunma tedbirleri kapsamında başlattığı çalışmalara devam ederken, diğer taraftan rutin temizlik çalışmalarına da ara vermiyor. İlçede salgınla mücadele doğrultusunda tedbirleri üst seviyede tutan Temizlik Müdürlüğü ekipleri, son dönemlerde kentte artan pozitif vaka sayılarını da dikkate alarak ilçede girilmedik cadde ve sokak bırakmıyor. Büyük araçların giremediği sokaklara mobil temizlik araçları ile girilerek sokaklar yıkanıp dezenfekte ediliyor.

Hem salgın hem de rutin temizlik çalışmalarında büyük titizlik gösteren ekipler, son olarak Atatürk Bulvarı ve Devteyşti Mahallelerinde bulunan cadde ve sokaklar tek tek köpüklü su ile yıkandı.

Öte yandan Temizlik işleri Müdürlüğü, salgınla birlikte başlatılan köpüklü su ile yıkama ve dezenfekte çalışmalarının dönüşümlü devam ettiğini belirterek, rutin temizlik çalışmalarının da ilçe genelinde sürdürüldüğünü bildirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195