Title of a News Article

Haliliye Belediyesi hijyende taviz vermiyor

Haliliye Belediyesi hijyende taviz vermiyor
banner206

Haliliye Belediyesi, ilçe genelinde hijyen çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda salgını da göz önünde bulunduran Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Ahmet Yesevi ve Selahaddin Eyyübi mahallerinde bulunan cadde ve sokakları köpüklü su ile yıkayarak, dezenfekte etti.

Haliliye Belediyesi, ilçe temizliği ve salgınla mücadele çerçevesinde çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Ahmet Yesevi ve Selahaddin Eyyübi mahallerinde bulunan cadde ve sokakları köpüklü su ile yıkayarak, dezenfekte etti.

Covid-19 salgını birlikte başlayan köpüklü su ile yıkama ve dezenfekte çalışmaları vatandaşların takdirini toplamaya devam ederken, Selahaddin Eyyübi Mahalle Muhtarı Ahmet Doğan, “Haliliye Belediyesi salgın kapsamında mahallemizin cadde ve sokaklarını köpüklü su ile yıkayarak dezenfekte etti. Bu hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve ekiplerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Öte yandan Temizlik işleri Müdürlüğü, salgınla birlikte başlatılan köpüklü su ile yıkama ve dezenfekte çalışmalarının ilçede dönüşümlü olarak devam ettiğini, bununla birlikte rutin temizlik çalışmalarının titizlikle sürdürüldüğünü bildirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195