Title of a News Article

Haliliye'de girilmedik sokak kalmıyor

Haliliye'de girilmedik sokak kalmıyor
banner206

Haliliye Belediyesi, güçlendirdiği araç filosu ile ilçe genelinde hijyen çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda salgını da göz önünde bulunduran Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Bağlarbaşı, Mimar Sinan ve Kamberiye mahallerinde bulunan cadde ve sokakları köpüklü su ile yıkayarak, dezenfekte etti.

Haliliye Belediyesi, ilçe temizliği ve covıd-19 salgınıyla mücadele çerçevesinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Bağlarbaşı, Mimar Sinan ve Kamberiye mahallerinde bulunan cadde ve sokakları köpüklü su ile yıkayarak, dezenfekte etti.

Ayrıca ekipler, temizlik çalışması başlattıkları mahallelerde dar sokakları mobil araçlar ve temizlik personeli desteği ile tertemiz yıkayarak dezenfekte ediyor.

Öte yandan Temizlik işleri Müdürlüğü, salgınla birlikte başlatılan köpüklü su ile yıkama ve dezenfekte çalışmalarının ilçede dönüşümlü olarak devam ettiğini, bununla birlikte rutin temizlik çalışmalarının titizlikle sürdürüldüğünü bildirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195