Title of a News Article

Haliliye'de kısıtmalar hizmete dönüştü

Haliliye'de kısıtmalar hizmete dönüştü
banner206

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Bahçelievler bölgesinde yapımı tamamlanan asfalt çalışmalarını inceledi. Tam kapanma kısıtlamasını hizmete dönüştürdüklerini ifade eden Başkan Canpolat, asfalt atağının planlama doğrultusunda devam edeceğini kaydetti.

Fen İşleri Müdürlüğü, kısıtlamayı fırsata dönüştürerek, deforme olmuş yolların onarım ve yenileme çalışmalarını gerçekleştirdi. Ekipler tarafından Bahçelievler bölgesindeki Halide Nusret Zorlutuna Caddesinde başlatılan asfalt çalışmaları da, kapanma süresince tamamlandı. Başkan Mehmet Canpolat’ta, çalışmaların tamamlandığı cadde de incelemelerde bulundu. Çalışmaları yürüten teknik ekipten bilgiler alan Başkan Canpolat, kısıtlamadan muaf olan bölgedeki esnafla da sohbet etti.

Tamamlanan çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Mehmet Canpolat, şunları kaydetti:

“Haliliye Belediyesi olarak pandemi dolayısıyla uygulanan kısıtlamaları en iyi şekilde avantaja çevirmek adına ilçemizdeki yoğun yollarda çalışmalar yaptık. Kısıtlama süresince deforme olmuş yollarımızı yeniledik. Bahçelievler bölgemizde Halide Nusret Zorlutuna Caddemizdeki asfalt serim çalışmalarımızı tamamladık. Bununla sınırlı kalmadık ve Kamberiye Mahallemizde müftülüğün bulunduğu sokakta asfalt çalışmalarını başlattık. Buralardan kaldırılan kilitli beton parkeleri de, kırsalda cami ve taziye evi avlularına serilecek. Bayram sonrası Kamberiye Mahallemizde asfalt serimi başlayacak ve onun ardından Devteyşti, Veysel Karani, Ertuğrul Gazi ve Yenişehir mahalleleri olmak üzere elimizdeki plana göre çalışmalarımızı yürüteceğiz.”

Başkan Mehmet Canpolat, Bahçelievler bölgesindeki iki sokağın da bayram sonunda asfalt serim işleminin gerçekleştirileceğini ifade etti.

MUHTARLARDAN BAŞKAN CANPOLAT’A TEŞEKKÜR

Bölgede yürütülen çalışmalardan dolayı da, muhtarlar Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür etti. Sultan Fatih Mahalle Muhtarı Hikmet Arslan, “Mahallemizde yapılan asfalt çalışmalarından dolayı Haliliye Belediyemize teşekkür ediyorum. Uzun zamandan beri bu yoldaki parkeler deforme olmuştu. Sürekli bakım onarım yapılıyordu fakat randıman tutmadığından asfalt çalışmaları yapıldı” dedi.

Bahçelievler Mahalle Muhtarı Mehmet Karadaş da, “Öncelikle Haliliye Belediye Başkanız Mehmet Canpolat’a teşekkür ediyoruz. Bahçelievler’deki hizmetlerden çok memnunuz. Halide Nusret Zorlutuna Caddemiz pırıl pırıl oldu” diye konuştu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195