Title of a News Article

Haliliye'de Şehit ve Gazi evi açıldı

Haliliye'de Şehit ve Gazi evi açıldı
banner206

Şanlıurfa'da, bugün Haliliye ilçesinde Şehit ve Gazi evi açılışı gerçekleşti.

Haliliye Belediyesi tarafından yapılan Şehit ve Gazi Evi'nin açılış töreni 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma ve 106. yıl kutlamalarına özel olarak bugün yapıldı.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın ev sahipliği yaptığı Buluntu Hoca Parkı içerisine yapılan Şehit ve Gazi Evi açılışına; Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri, Haliliye İlçe Kaymakamı Metin Esen, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Faruk Bayık, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş, 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Oktay Ağbuba, protokol üyeleri, Şehit aileleri, gaziler ve davetliler katıldı. 

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, burada açılış öncesi yaptığı konuşmasında, 'Haliliye Belediyemiz tarafından şehit aileleri ve gazilerimiz için yaptığımız ''Şehit Gazi Evinin" açılışını gerçekleştirdik. Şehrimize ve ilçemize hayırlı olsun.' dedi.

Yapılan selamlama konuşmalarının ardından açılış kurdelesi kesilerek kıl çadırdan yapılan Şehit ve Gazi Evi'nin içi gezilerek bir süre burada oturulup sohbet edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195