Title of a News Article

Haliliye kırsalında 5 ayrı noktada çalışma...

Haliliye kırsalında 5 ayrı noktada çalışma...
banner206

Haliliye Belediyesi, ilçenin yol ağını genişletmek ve mevcut yolları iyileştirmek amacıyla 8 mahallede yeni yol açma ve stabilize yol yapım çalışmalarını devam ettiriyor.

Fen İşleri Müdürlüğü, merkez ve kırsal mahallelerde yürüttüğü üst yapı çalışmalarıyla ilçenin çehresini değiştirmeyi sürdürüyor. Kilitli beton parke, stabilize yol yapım, yeni yol açma ve bakım onarım çalışmalarıyla ilçe genelinde çalışmalarını yürüten Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, hem ilçenin yol ağını genişletiyor hem de mevcut yolların iyileştirme işlemlerini gerçekleştiriyor.

3 MAHALLEDE YENİ YOL AÇILIYOR

Program dahilinde yürütülen çalışmalar kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; yeni yol ihtiyacı duyulan mahallelerde kırmızı kot uygulamasına göre çalışmalarını bölge bölge yürütüyor. Bu kapsamda ekipler; Ertuğrul Gazi Mahallesi, Konuklu Mahallesi ve Sırrın Mahallesinde yeni yol açma çalışmalarını devam ettiriyor.

KIRSALDA 5 NOKTADA ÇALIŞMA

Kırsal mahallelerde yürütülen stabilize yol yapım çalışmaları ise 5 farklı mahallede sürüyor. Ekipler; Altındamla, İncirli, Kalecik, Mehmetçik ve Üçkonak mahallelerinde stabilize yol yapım çalışmalarını devam ettirirken, mahallede yürütülen çalışmalardan dolayı bölge sakinlerinin taktirini topluyor.

TEŞEKKÜR ETTİLER

İncirli Mahallesinde yürütülen çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür ettiklerini söyleyen Mahalle Muhtarı Abdi Bozkurt, “Belediyemizin mahallemizdeki çalışmalarından dolayı ve bu kışın ortasında bizi yalnız bırakmadığı için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Sırrın Mahalle Muhtarı Halil Budak ise mahallelerinde yürütülen çalışmalarla ilgili, “Haliliye Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sırrın Mahallemizde, köylükent civarında yeni yol açma çalışmaları gerçekleştiriyor. Yeni yol açma çalışmalarının ardından kilitli beton parke ve stabilize çalışmaları yapıyorlar” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195