Title of a News Article

Süleymaniye Mahallesi gürültüden kurtuldu!

Süleymaniye Mahallesi gürültüden kurtuldu!
banner206

Şanlıurfa'da, merkez Haliliye ilçesi sınırlarında bulunan ve yıllardır burada hem çevre kirliliği hem de gürültü kirliliği oluşturan Biriketçiler nihayet taşınmaya başladı.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın bölgede yaptığı incelemeler neticesinde, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatları doğrultusunda Evren Sanayi Bölgesi'nde biriketçilere ayrılan bölgede çalışmalar hızlandırıldı ve bitirildi. Süleymani Mahallesinde büyük bir rahatsızlığa neden olan biriketçiler sitesi nihayet Evren Sanayi Bölgesinde ki yeni yerlerine taşınmaya başladı. Süleymaniye Mahalle Muhtarı Salih Dağ mahalle sakinlerine müjdeyi verdi. 

Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklama ile mahalle sakinlerine müjdeyi veren Salih Dağ şunları söyledi;

"Kıymetli Süleymaniye mahalle Sakinlerimize MÜJDEE. Süleymaniye Mahallesi bölgemizde Yer alan, 30 Yıldır kangrenleşmiş bir yara olan, Çevre ve gürültü kirliliği dolayısıyla sürekli gündeme getirdiğimiz, Yoğun çalışmalarımızın sonucunda, Biriketçiler sitesi Evren Sanayi Sitesi’nde yaptırılan yeni yerlerine Bugünden itibaren taşınmaya başladı, mahallemize hayırlı uğurlu olsun İnşallah. Süleymaniye Mahalle Muhtarı Salih Dağ"

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2021, 10:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195