Title of a News Article

Harran'da bir araya geldiler...

Harran'da bir araya geldiler...
banner206

Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Toru Şanlıurfa'nın tarihi ilçesi Harran'ı ziyaret ederek, Kaymakam Cihat Koç ile bir araya geldi.

Şanlıurfa'nın Harran ilçesini ziyaret eden Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Toru, ilçe Kaymakamı Cihat Koç ile bir araya geldi. İlçede sürdürülen çalışmalar hakkında bir süre görüşen Toru ve Kaymakam Koç, istihdama destek verecek bakış açısı ve bu yönde atılması gereken adımlar hakkında görüş alış verişinde bulundu.

İlçe turizmini canlandıracak konular hakkında da görüşmenin gerçekleştiği buluşmada Toru, Kaymakam Koç'a sürdürülen çalışmalar için teşekkür ederken bu yönde üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye hazır olduklaklarını söyledi.

Yakalandığı Kovid-19'a yenik düşen Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı merhum İbrahim Toru' yu herzaman rahmetle andıklarını dile getiren Kaymakam Koç, Toru ailesinin merhum İbrahim Toru'nun çizgisinden ödün vermeden çalışmalarına devam ettiklerini görmenin ayrı bir mutluluk verdiğini ve ziyaretleri için başta tüm Kanal Urfa ailesi olmak üzere tüm Toru Şirketler Grubu çalışanlarına teşekkür ettiğini dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2021, 20:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195