Title of a News Article

Harran'da bir projede daha sona gelindi

Harran'da bir projede daha sona gelindi
banner206

Göreve geldiği günden bugüne ilçede birçok ilki gerçekleştiren Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatıyla başlanan Çarşı Projesi’nde ekipler sona yaklaşıyor. Yenilikçi projeleri hayata geçirdiklerine dikkat çeken Başkan Özyavuz, Çarşı Projesi’nin tamamlanmasıyla ilçe merkezine ayrı bir katma değer sağlayacaklarını belirtirken Harranlı esnaflar ise Çarşı Projesi’nin ihtiyaca büyük ölçüde cevap verecek bir çalışma olduğuna dikkat çekerek Başkan Özyavuz’a teşekkür etti.

Tarih ve kültür şehri, Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz ile büyük değişim yaşanıyor. Seçildiği günden bu yana ilçede birçok ilke imza atan Başkan Özyavuz’un talimatlarıyla başlanan bir projede daha ekipler sona doğru yaklaşıyor. Harran Belediyesi Hizmet Binası arkasında yer alan araç parkının yeni yerine taşınmasıyla boşalan alanda, ekiplerin hummalı çalışmalarıyla start alan Çarşı Projesi hızla ilerliyor.

Kısa sürede Harran ilçe halkının büyük memnuniyetini kazanan çalışmalara imza atan Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz ile bir projede daha sona yaklaşıldı.

Harran ilçe halkına verdikleri sözleri hayata geçirmek için durmaksızın proje ürettiklerini dile getiren Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, 20 adet iş yerinden oluşan Çarşı Projesi’nin ilçe merkezine ayrı bir katma değer sağlayacağını aktardı.

Başkan Özyavuz yaptığı açıklamada; “Tarihi surların karşısındaki Selahattin Eyyubi Caddesi'nde bulunan derme çatma iş yerlerinin verdiği görüntü kirliliği Çarşı Proje’mizi tamamlamamızla birlikte ortadan kalkacak. Esnafımız yeni yaptığımız işyerlerine yerleşecek. Sonrasında yapacağımız peyzaj düzenlemesi ile ilçe merkezimizin çehresini değiştireceğiz. Harranlı hemşerilerimiz ve ilçemize ziyarete gelen turistler ap ayrı bir Harran ile karşılaşacaklar. İmza attığımız yenilikçi projelerimizin teker teker tamamlanmasıyla tarihin, tarımın ve inanç turizminin önemli dönüm noktası olan Harran ilçemizi gelişmişlik seviyesi yüksek bir noktaya taşıyacağız. Ekiplerimizin özverili çalışmalarıyla projemizde sona doğru geldik. Halkımıza verdiğimiz sözlerimizi yerine getirmeye devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Çarşı projesinin tamamlanmasıyla yeni iş yerlerine geçecek olan Harranlı esnaflar ise çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi. İlçe merkezinde yaşanan görüntü kirliliğinin ortadan kalkacağına ve derme çatma işyerlerinden kurtularak yeni yapılan işyerlerine geçecek olmalarının mutluluğunu yaşadıklarını belirten esnaflar, Başkan Özyavuz’a teşekkür ettiklerini söyledi.

Başkan Özyavuz’un Harranlı esnaflarla bir araya gelerek ihtiyaca cevap veren bir proje ürettiğini ve projede son aşamaya gelinmesinin son derece umut verici olduğunu dile getiren esnaflar, çarşının hayırlı uğurlu olmasını diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195