Title of a News Article

Özyavuz, 'Büyük düşünüp kalıcı hizmet üretiyoruz'

Özyavuz, 'Büyük düşünüp kalıcı hizmet üretiyoruz'
banner206

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatlarıyla merkez ve kırsalda çalışmalarına ara vermeden devam eden Harran Belediyesi ekipleri, çalışmaları ile vatandaşların takdirini topluyor.

Göreve gelir gelmez yoğun bir çalışma içerisine girdiklerini ve büyük düşünerek kalıcı hizmetler ürettiklerini belirten Başkan Özyavuz, “Merkez mahallelerimizden tutun da ilçe merkezimize uzak en uç noktadaki kırsal mahallelerimize hizmet götürüp büyük değişimi yaşatmak Harran ve kıymetli Harranlı hemşerilerimize değer” ifadelerini kullandı.

Göreve gelir gelmez ilçenin yıllardır mahrum kaldığı hizmet atağını başlatan Şanlıurfa’nın Harran ilçe Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz ile ilçede köklü ve büyük değişim sürüyor. Yeşil alan ve park çalışmaları, sosyal tesisler, kilitli parke ve köy içi asfalt yol çalışmaları derken eğitim, sağlık, kültür ve sporda kalıcı hizmetler sunan Harran Belediyesi merkez ve kırsal mahallelerde sürdürdüğü çalışmalarla hayatın her alanında vatandaşlara yüksek hizmet kalitesi sunuyor.

Vatandaş memnuniyeti önceliğimizdir diyerek büyük düşünüp kalıcı hizmet ürettiklerini kaydeden Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, “Din, kültür, sanat, edebiyat, felsefe ve astronomi gibi alanlarda dünyanın ilk üniversitesinin bulunduğu ilim ve irfan yurdu Harran şehrimizi yıllardır özlemini duyduğu hizmetlerle buluşturma hedefiyle çalışmalar içerisindeyiz. Söz verdiğimiz gibi, hizmeti her noktaya eşit ve adil ulaştırırken geri dönüşler noktasında da vatandaşlarımızın memnuniyetini gözlemlemek, yaptığımız hizmetlerle vatandaşlarımıza dokunabildiğimizi hissetmek çalışma azmimize güç veriyor.” Dedi.

“Harran ilçemizde büyük değişimi yaşatmak Harran ve kıymetli Harranlı hemşerilerimize değer” ifadeleriyle sözlerine devam eden Başkan Özyavuz, bu zamana dek görülmedik hizmetleri vatandaşlarımıza sunma çabamızdan bir an olsun geri adım atmadan, ilkleri bereketli Harran Ovası ile buluşturmaya devam edeceğiz. Yeşil alan ve park çalışmalarımızla, ilçemize kazandırdığımız sosyal tesislerimizle, kırsalımızda yapım işlemleri süren halı sahalarımız ve dahi ulaşımda hiç hizmet almamış kırsal mahallelerimize kazandırdığımız yollarımızla eğitimde, kültürde, sağlıkta ve sporda kalıcı hizmetlerimizle ilçemizde refah seviyesini yükseltip Harran’ımızı yeniden yazmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2021, 13:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195