Title of a News Article

Özyavuz'dan anlamlı mesaj...

Özyavuz'dan anlamlı mesaj...
banner206

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz Miraç Kandili sebebiyle bir mesaj yayımladı. Miraç Gecesinin, bünyesinde birçok anlam taşıdığına vurgu yapan Başkan Özyavuz, tüm İslam alemine barış, huzur ve sağlık temennisinde bulundu.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz Miraç Kandili sebebiyle yayımladığı mesajında; “Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) göğe yükseldiği gün olan Miraç gecesi; bir anlamda bedenin ruha, ruhun sahibine yükselişini ifade ediyor. Miraç, Müslümanların imanlarını pekiştirir ve kardeşlik şuurunu artırır. Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı böylesine önemli bir gecede Cenab-ı Allah’tan rahmet ve mağfiret dilemek kurtuluşumuza vesile olacaktır. Miraç aynı zamanda mübarek Ramazan ayının da müjdecisi olarak bize feyiz ve bereket getirmektedir.

Miraç gecemizin başta Harranlı hemşerilerimiz olmak üzere tüm İslam âlemine birlik ve beraberliğin yanı sıra, huzur ve sağlık getirmesini temenni ediyor; tüm hemşerilerime saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195