Title of a News Article

Özyavuz'dan yeni yıl mesajı

Özyavuz'dan yeni yıl mesajı
banner206

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Özyavuz, yeni yılın tüm İslam alemine barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diledi.

 

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında; “Geride bıraktığımız 2020 yılı içerisinde tüm dünya ile birlikte ülkemiz de Kovid-19 salgınından ötürü zor günler geçirdi. Aşı çalışmalarının olumlu sonuçlarını görmek şuan için en büyük dileğimiz. Bu zor günleri geride bırakıp yeni yıla yeni umutlarla girebilmeyi Cenab-ı Allah’tan tüm yüreğimle niyaz ederken salgın nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına bağ sağlığı diliyorum. Tüm yaşadığımız bu acıları ve zor günleri yeni yıl ile birlikte geride bırakarak birbirimize daha sıkı kenetleneceğimiz günlerin bizleri beklediğini biliyoruz.” İfadelerini kullandı.

 

Yeni yıl ile birlikte Harran halkı için çalışmaların sürat kazanacağına dikkat çeken Başkan Özyavuz; “Harran Belediyesi olarak rutin belediyecilik faaliyetlerimizin yanında halkımızın refah seviyesini artıracak, kadim ilçemizi parlayan bir yıldız haline getirecek çalışmalarımızın yeni yıl ile birlikte ivme kazanarak devam edeceğini belirtmek isterim. Gece gündüz demeden proje üretmeye, söz verdiğimiz; vaat ettiklerimizi hayata geçirmeye, eğitimde, sağlıkta, kültürde ve yaşamın tüm alanlarında halkımıza rahat nefes aldıracak çalışmalarımıza bir an olsun duraksamadan devam edeceğimizi belirtmek ister, bu duygu ve düşüncelerle Tüm Şanlıurfa ve Harran halkına sağlık, sıhhat ve mutluluklar diliyor yeni yılınızı en içten duygularımla kutluyorum” dedi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195