Title of a News Article

Özyavuz, mücadelesini sürdürüyor

Özyavuz, mücadelesini sürdürüyor
banner206

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, hizmet atağını sürdürüyor. “Var gücümüzle ilçe halkımızın taleplerine karşı sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diyen Başkan Özyavuz, kırsal mahallelerde yürütülen köy içi asfalt yol çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini ve Aydınlar Kırsal Mahallesinde de serim işlemi tamamlanan asfalt yolların bugün itibariyle mahalle sakinlerinin hizmetine sunulduğunu belirtti. 

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatıyla ekipler kırsal mahallelerde köy içi asfalt yol çalışmalarına hummalı bir şekilde devam ediyor. Çalışmalar büyük bir özveri ile sürerken bir bir tamamlanan yollar Harran halkının kullanımına sunuluyor. Harran Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde sürdürülen çalışmalar sonrası köy içi yolların eski ve yeni hali kıyaslandığında ise ortaya çıkan görüntü gerçekleştirilen hizmetin kalitesini gözler önüne seriyor. 

Bir çok noktadan başlayarak hızla tamamlanma aşamasına gelen köy içi asfalt yol çalışmaları vatandaşların da takdirini toplarken gerek temasları sırasında bizzat yerinde tespit ettiği sorunları, gerek ise de vatandaşların kendilerine ulaştırdığı taleplere anında yanıt verdiklerini kaydeden Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz; “Göreve gelir gelmez kollarımızı sıvadık ve tüm enerjimizle Harranlı hemşerilerimizin emrinde olmaya, bu zamana dek görülmeyen hizmeti vatandaşlarımıza sunmaya devam ettik. Birçok bölgede ekipler vatandaşlarımız için mesai harcarken geri dönüşler noktasında da halkımızın teveccühünü görmek hizmet aşkımızı daha da arttırıyor. Bugün itibariyle kısa süre önce Aydınlar Kırsal Mahallemizde başlattığımız köy içi asfalt yol çalışmalarımız tamamlandı. Mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, belirlediğimiz program dahilinde çalışmalarımızın devam edeceğini belirtmek istiyorum. Evet, ne söz verdiysek o. Her geçen gün merkez ve kırsalımızda gözle görülür çalışmalarımız artarken hizmet atağımızı Cenab-ı Allah’ın izni ve sizlerin de duasıyla arttırmakta kararlıyız. Tüm hemşerilerimi saygı ve sevgi ile selamlıyor, birlikte müreffeh günlere ulaşmamızı temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.  

Aydınlar Mahallesi sakinleri de mahallelerinde yürütülen çalışmalarla yaşadıkları sorunlara neşter vurulduğunu belirterek köy içi yolların eskiye nazaran kıyaslanamayacak derecede olduğunu ve çalışmalardan ötürü Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’a teşekkür ettiklerini söyledi. 

Öte yandan Harran Belediyesi’nce yapılan açıklamada; Belediye’nin öz kaynaklarıyla yürütülen asfalt yol çalışmalarının belirlenen program dahilinde diğer kırsal mahallelerde aynı tempoda son sürat devam ettiği kaydedildi. 

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2020, 12:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195