Title of a News Article

Baydilli ilçe halkıyla bir araya gelmeyi sürdürüyor

Baydilli ilçe halkıyla bir araya gelmeyi sürdürüyor
banner206

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçedeki mahalleleri gezerek sorunları yerinde incelerken, vatandaşlarla bir araya gelip sorun ve taleplerini dinliyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 'vatandaş odaklı sosyal belediyecilik' anlayışı kapsamında her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Baydilli ilçedeki mahalleleri adım adım gezerek buradaki vatandaşlar ve esnafla bir araya geliyor.

Sabahın erken saatlerinde mesaiye başlayan ve mahallelerde incelemelerde bulunan Başkan Metin Baydilli yolda karşılaştığı vatandaşlar ve esnafla sohbet ederken, mahallelerde yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili vatandaşlara bilgi veriyor.

Vatandaşların taleplerini de tek tek dinleyen Başkan Baydilli, bu talepleri mümkün olduğunca yerine getirmeye çalıştıklarını ve amaçlarının ilçede yaşayan vatandaşları mutlu etmek olduğunu dile getirdi.

Karaköprü'nün sürekli büyüyen bir ilçe olmasından dolayı gerek altyapı gerekse yeni yol ihtiyacının fazla olduğuna dikkat çeken Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, tüm ekipler ile birlikte koordineli bir çalışma içerisinde olduklarını ve bu sorunları en aza indirmek için gayretli bir çalışma içerisinde olduklarını dile getirdi.

Başkan Baydilli'ye alan gezilerinde belediye başkan yardımcıları ve ilgili teknik müdürler ile personel de eşlik edip sorunlarla ilgili not alıyorlar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195