Title of a News Article

Karaköprü'de çalışmalara başladı

Karaköprü'de çalışmalara başladı
banner206

TFF. 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Şanlıurfa’nın Karaköprü Belediyesporlu futbolcular coronavirüs sonrası ilk antrenmanını yaptı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 1. Gurupta mücadele eden Şanlıurfa Temsilcisi Karbel Karaköprü Belediyespor pandemi nedeniyle ara verilen liglerin 18 Temmuz’da devam etmesi kararıyla birlikte hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı. Kırmızı siyahlı ekip 18 Temmuz'da Serik Belediyespor'u konuk edecek.

Futbolcular sahaya indi

TFF 3.lig ekibi Karbel Karaköprü Belediyespor pandemi nedeniyle ara verilen liglerin yeniden başlaması kararının ardından tesislerinde toplanarak topbaşı yaptı. Sahaya inen futbolcular Faruk Çelik tesislerinde toplanarak sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde idmanlara başladı.

Teknik Direktör İhsan Karabulut yönetiminde antrenmanlarına başlayan kırmızı beyazlı ekip, hafif tempo çalışmayla başlarken, her idmanda yoğunluğu hava sıcaklığına göre arttırarak çalışacak.

Karbel Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral ve 2. Başkan Halef Tokmakçı idmanı takip ederek, idman sonrası futbolcularla bir araya geldiler.

Sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde idmanlara başladık

İdman sonrası açıklama yapan Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral, TFF'nin alt ligleri 18 Temmuz’da başlatma kararının ardından takımı topladıklarını ve sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde idmanlara başladıklarını dile getirdi.

18 Temmuz’daki maçımız için çalışmaya başladık

Kulüp Başkanı Kayral, “Alınan karar sonrası takımımızı tesislerde topladık ve 18 Temmuz’daki maçımız için çalışmaya başladık. Sıcak havalar tabi ki çalışmaları etkiledi. Ancak biz her şeyden önce futbolcularımızın sağlığını düşünerek hareket ediyoruz. Gerek koronavirüs önlemleri, gerekse sıcak havadan etkilenmemek için tüm önlemleri alıyoruz. Alınan bir karar var ve biz de bu doğrultuda çıkıp oynayacağız ve mücadelemizi sürdüreceğiz. 18 Temmuz'da Serik Belediyespor'u konuk edeceğiz ve yenmek için futbolcularımızın elinden gelen gayreti göstereceklerine inanıyoruz. Kalan maçlarımızda istediğimiz sonuçları alıp üst lig iddiamızı zorlayacağız” dedi.

Play-off umudumuzu sürdüreceğiz

Futbolcuların hafif tempoda da olsa antrenmanlarını yakından izlediklerini belirten As Başkan Halaf Tokmakçı ise, bundan sonraki antrenmanlarda da futbolcuların yanında olacaklarını ve çalışmalarını izlemeye devam edeceklerini belirterek, “İmkan olur şartlar oluşursa ihtiyaç hissedeceğimiz takviye futbolcular alamazsak bile kiralayarak playy-off umudumuzu sürdüreceğiz. Aynı zamanda gelecek sezon için de şimdiden çok iyi bir kadro oluşturma gayreti içersinde olacağız” diye konuştu.

Kırmızı siyahlı ekip sıcak havalardan etkilenmemek için, hava sıcaklığının düşük olduğu saatlerde idman yapıyor ve sık sık su molası veriliyor.

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2020, 15:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195