Title of a News Article

Takıma moral ziyaretinde bulundu

Takıma moral ziyaretinde bulundu
banner206

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Misli.com 3. Ligde mücadele eden Karbel Karaköprü Belediyespor'u ziyaret ederek yarınki Düzcespor maçı öncesi moral vererek galibiyet sözü aldı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Misli.com 3. Ligde Şanlıurfa'yı temsil eden Karbel Karaköprü Belediyespor'un antrenmanını ziyaret ederek futbolcular ve teknik ekiple bir araya geldi. Futbolcularla bir süre sohbet eden Başkan Baydilli takımın yarın oynayacağı Düzcespor maçını kazanarak çıkışa geçeceğine inandığını futbolculara söylerken, yarınki maçta galibiyet alınması yönünde söz aldı.

Takımın Karaköprü için önemli olduğuna değinen Başkan Baydilli, gittiği her yerde ilçeyi temsil eden takımın başarısı için uğraştıklarını dile getirdi. Başkan Baydilli, "Karaköprü Belediyespor'umuzun idmanını ziyaret ettik ve futbolcu kardeşlerimizle, teknik heyetimizle ve yönetim kurulu üyelerimizle bir araya geldik. Son zamanlarda istemediğimiz sonuçlar alınsa da biz takımımıza inanıyoruz ve güveniyoruz. İnşallah yarınki maçta kardeşlerimiz güzel bir galibiyet alacak ve bize 3 puan hediye edecekler. Takımımıza yarınki maçta başarılar diliyorum" diye konuştu.

Başkan Baydilli ziyaret sonrası takımla ve yönetim kurulu üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142