Title of a News Article

10 Ağustos'a vurgu yaptılar...

Eyyübiye Belediyesi tarafından organize edilen Ramazan Sokağı Etkinlikleri bu akşam da devam etti. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu’nun da katıldığı etkinlikte yüzlerce kişi Sıra Gecesi ekibi tarafından okunan türkülerle doyasıya eğlenme imkanı buldu.

Mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla Eyyübiye Belediyesi tarafından kurulan Ramazan Sokağı, iftar sonrası yoğun ilgi görüyor. Her akşam farklı etkinliklerle vatandaşlara hizmet veren Ramazan Sokağı’nda bu akşam da, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sıra Gecesi ekibi tarafından türküler seslendirildi. Ara ara davullu zurnalı türkülerin de okunduğu Ramazan Sokağı’nda, çok sayıda vatandaş halay çekerek ter döktü.

30 gün boyunda vatandaşlara hizmet verecek olan Ramazan Sokağı, bir haftayı geride bıraktı. Her akşam farklı konukları da misafir eden Ramazan Sokağı, bu akşam AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu’yu misafir etti. Vekil Uslu’ya Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci eşlik etti. Burada vatandaşlarla sohbet etmeyi ihmal etmeyen Vekil Uslu ve Başkan Ekinci kendilerine gelen sorun ve talepleri dinlediler.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu’nun misafir edildiği Ramazan Sokağı’na, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci her zaman olduğu gibi yine ev sahipliği yaptı. AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Hacı Yaygın, Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcıları Necmeddin Sağlam, Aziz Aslan, Giray Küçük, Mehmet Elgün, bazı meclis üyeleri ve beş binin üzerinde vatandaş düzenlenen etkinliğe katıldı.

10 Ağustos’a vurgu yaptılar…

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yaptıkları konuşmalarında 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine vurgu yaparak, vatandaşlardan destek istediler.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu konuşmasında, “böylesi bir yaz gününde gönüllerimizin sıcaklığını, günün sıcaklığı ile birleştirip aslında bütün bu sıcaklıklardan biz diyoruz Urfa’nın güzel muzikisiyle, o musikisiyle birleşen tarihi atmosferde gönlümüze yeni serinlikler, yeni ferahlıklar koyarız. Müzikle coşar aynı zamanda bu kadim medeniyetin temsilcileri olarak beraber zenginleşiriz, beraber güçleniriz. Urfa’nın güzelliğini bugün burada yaşayan ve hem burada olan Urfa dışında da konuklarımız var. onlarla beraber bu kadim şehrin sakinleri olarak yaşayan bütün hemşerilerimiz bir arada, bir olmanın diri olmanın Ramazanın güzelliğinde insanın ahlaki olarak kendisi ile yüzleştiği kendisiyle bir yandan da bu yüzleşmeden biz diyor ki yeni bir barışmayla yeni bir tazelenmeyle günler olsun Ramazanı şerifimiz. Urfa’ya yakışır, Urfa’nın ruhaniyetine yakışır güzellikte daha nice ramazanları yaşayalım. Bu güzel atmosferi bizlere sunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Nice güzelliklerde birlikte buluşmak üzere sizleri sevgiyle muhabbetle selamlıyoruz. Allah yar ve yardımcınız olsun. En güzel günler gelecek, inşallah Cumhurun Reisiniz, beraber seçeceğimiz, beraber güçleneceğimiz Reisi gerçekten Reis yapacağımız Reisi Urfa’da yaşatsın diyoruz.” Dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise, “sosyal belediyecilik anlamında Ramazan ayını da dolu dolu yaşamaya çalışıyoruz. 10 Ağustos’a doğru da hızlı bir gidiş, hızlı bir yürüyüşümüz var ve milletin iktidara gelişi 3 Kasım 2002’de başladı, son olarakta 10 Ağustos 2014 tarihte olacak. Bu dönemi de sağlıklı bir şekilde sizlerle beraber tamamlayacağız diyerek, Ramazanınız ve tuttuğunuz oruçlar kabul olsun diliyorum’ dedi.

Yapılan konuşmaların ardından etkinlik Şanlıurfa Belediyesi Sıra Gecesi ekibi tarafından okunan türkülerle devam etti. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu ve Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci okunan türküleri dinledikten bir süre sonra stant ziyaretleri gerçekleştirdiler. Önce AK Parti Eyyübiye Gençlik Kolları standı ziyaret edildi ardından Ülkü Ocakları tarafından kurulan stant ziyaret edildi. Ramazan Sokağı’ndaki bir çok stant gezildikten sonra Vekil Uslu ve Başkan Ekinci, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Rabia Meydanı’nda organize edilen etkinliğe katıldı. 

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2014, 01:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195