Title of a News Article

Açılışı bugün yapıldı

.

Açılışı bugün yapıldı
banner206
 Haliliye Belediyesi’nin ortaklığıyla Ankara Altındağ Belediyesi Kadın Destek ve Aile Eğitim Merkezlerinin, Karacağ Kalkınma Ajansı’nın ‘Sosyal Etkileşim Mali Destek Programı’ projesi kapsamında hazırladığı “İpekyolu’nda El Sanatları” sergisi, sanatseverlerle buluştu.
 Altındağ Belediyesi ile Haliliye Belediyesi’nin Kadın Destek ve Aile Eğitim Merkezlerinin, Karacadağ Kalkınma Ajansı’nın ‘Sosyal Etkileşim Mali Destek Programı’ (SEP) projesi çerçevesinde el sanatları sergisi hazırladı. Haliliye Belediyesi tarafından Aralık ayında Ankara’da açılan serginin ardından Altındağ Belediyesi Kadın Destek Merkezleri’nde hazırlanan el sanatlarının yer aldığı “İpekyolu’nda El Sanatları” sergisinin açılışı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin sergi salonunda gerçekleştirildi.

Altındağ Belediyesi ile Haliliye Belediyesi’nin proje ortağı olduğu serginin açılışına; Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve eşi Adile Demirkol, 22.Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Altındağ Belediyesi Kültür Sanat Danışmanı Mehmet Atilla Maraş, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve eşi Ayşe Ekinci, Altındağ Belediye Başkan Yardımcısı Tuncay Temel, Başkan Yardımcıları Aysel Göncü, Haci Kanduza ve Osman Uludağ, Karacağ Kalkınma Ajansı yetkilileri, belediye meclis üyeleri, kurum amirleri ile vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan Altındağ Belediye Başkan Yardımcısı Temel, “İlkini aralık ayında yaptığımız serginin ikinci ayağında Haliliye Belediyesi’nin ev sahipliğinde burada bulunduk” dedi.

“ORTAKLAŞA PROJE SERGİLEDİK” 

Haliliye Belediyesi ile Altındağ Belediyesi’nin ortaklaşa sergiledikleri proje kapsamında hem Ankara’da hem de Şanlıurfa’da “İpekyolu’nda El Sanatları” adı altında sergi açma fırsatı bulduklarını söyleyen Başkan Demirkol, emeği geçenlere teşekkür etti. Başkan Demirkol, şunları kaydetti:
“Bizim, ‘İpekyolu’nda El Sanatları’ adıyla, Karacağ Kalkınma Ajansı ile birlikte paydaş olarak da Altındağ Belediyesi’yle ortaklaşa proje sergiledik. Bunun adı sosyal etkileşim projesi. Bu projeyle bölgelerin, insanların kardeşliğini bir kez daha pekiştirmek istedik. Bizim bu kadın destek merkezlerimizin, yapmış olduğu ürünleri sosyal etkileşim projesi adı altında aralık ayında Altındağ Belediyesi’nde, sıcak candan kalbi ev sahipliğiyle Altındağ’da sergileme imkanımız olmuştu.”

BAŞKAN DEMİRKOL’U ANKARA’DAKİ SALDIRIYI KINADI

Başkan Demirkol, konuşmasında son olarak Ankara’da düzenlenen terör saldırısını kınadı. Hem Ankara’daki saldırıda hem de bölgedeki terör saldırılarında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyen Başkan Demikrol, şunları söyledi:
“Maalesef, dün ve bundan önceki zamanlarda tekrarlanan olayların, sabotenin, haince saldırıların bir belirtisi ve en son örneği olan Ankara’daki patlamada hayatını kaybeden insanlarımıza Cenab-ı Hakk’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Bu hainlerin muaffak olamayacağını, bizim bu niyetimiz, bu duruşumuz ve bizi dua ile destekleyen gönüldaşlarımız oldukları müddetçe muaffak olamayacaklardır. Döktükleri kanda boğulacaklardır. Dünkü saldırıda hayatını kaybedenlere, hem de  bölgemizdeki olumsuz 

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2016, 21:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195