Title of a News Article

Açılışı Özhaseki yaptı

Açılışı Özhaseki yaptı
banner206

Haliliye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Bünyesinde faliyete geçecek olan sosyal yardım kompleksinin açılışı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin katılımı ile gerçekleşti.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın faaliyete geçirdiği sosyal market bugün düzenlenen törenle açıldı. Sırrın ve karşıkaya mahallelerine hitap edecek olan sosyal tesisin açılışını Ak parti yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan Mehmet Özhaseki, Ak parti Şanlıurfa Milletvekilleri Halil Özcan, Gülender Zemzem Açanal, Mehmet Ali Cevheri, BŞB Zeynel Abidin Beyazgül, Ak parti Şanlıurfa il başkanı Bahattin Yıldız, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Karaköprü belediye başkanı Metin Baydilli ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

İncelemeler sonrası AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve protokol üyeleri toplantı sonunda geçti. Burada açılışı konuşmasını yapan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, gönül belediyeciliğine vurgu yaparak şunları kaydetti:

“Bizler yola çıktığımız zaman Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda gerek sosyal belediyecilik gerek gönül belediyeciliği ve hizmet belediyeciliği anlayışıyla kendimize destur edinerek çalışmalarımıza devem ettik. Yaklaşık 10 aydır görevdeyiz. Bu görev çerçevesinde başta Büyükşehir başta olmaz üzere milletvekillerimiz ve teşkilatımızla en önemlisi halkımızla uyum içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün burada bunun ilk meyvesi olan sosyal market, giyim marketi, aşevi ve çamaşırhanenin hep birlikte açılışını gerçekleştirdik. Kapılarımız, telefonlarımız sonuna kadar açık. Bunu kendimize şiar edinmiş yolumuza devam ediyoruz. Ben buradan bizlere kat sağlayan vekillerimize, büyükşehir belediye başkanımıza, il başkanımıza, ilçe başkanımıza, meclis üyelerimize ve en önemlisi halkımıza çok teşekkür ediyorum.”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ise konuşmasına Haliliye Belediyesine teşekkür ile başladı. Kadim şehirde bulunmaktan onur duyduğunu söyleyen Özhaseki şu ifadelere yer verdi:

“Değerli kardeşlerim aslında şehirlerimiz çok kadim. Zaten şuan dünyanın en kadim şehrinde bulunuyoruz. Böyle bir şehirde peygamberleri şehrinde bulunmanın da onurunu gururunu yaşıyorum. Şehirlerimiziz hayatı devletlerin hayatında bile eski. Şimdi içerinde bulunduğumuz şehri düşünün 12 bin yıllık. Böylesi eski yani 12 bin yıllık bir devlet göremezsiniz. Cenabı Hakk’a şükürler olsun ki artık şehirlerimiz Avrupa ile yarışacak hale geldi. Son dönemlerde de Sayın Cumhurbaşkanımızın tabiri ile gönül belediyeciliğini inşa ediyoruz. Belki de en çok şansa sahip belediye başkanlarıdır. Eğer hayır işleri yapmışsa eldeki imkanları doğru bir şekilde halkın namına kullanmışsa onun ortaya koyacağı eserlerden dolayı hatırlanır. Bir de imtihan yeri tabi. Oradaki imkanları doğru kullanıp Allah’ın huzuruna çıktığımızda hesap verebildiysek ne mutlu bizlere, değilse Allah yardım etsin o insana.”

Özhaseki, konuşmasının devamında Şanlıurfa’da seçilen belediye başkanların tek tek genel merkezden tarafından incelendiğine belirterek şunları kaydetti:

“Haliliye Belediye Başkanımız da gayretli bir arkadaşımız. Teşkilatlardan yetişen bir arkadaşımız. Tabi ki diğer merkez ilçe belediye başkanlarımız ve diğer arkadaşlarımız da genel merkez tarafından tek tek incelenip sizlerin önüne aday olarak takdim edildiler. Allah sizlerden de razı olsun. Seçtiniz onları iş başına getirdiniz. Şimdi sıra onlarda imtihan sırası onlarda hizmet sırası onlardadır. Onlarda inşallah burada güzel iş yapacaklar ve sizlerin dualarını alacaklar.”

Açılış konuşmalarının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve beraberindekiler buradan ayrıldı. Öte yandan Haliliye Belediyesi açılışa katılım gösterenlere çorba ve tirit ikramında bulundu.

Özhaseki, Başkan Canpolat'ı tebrik ederek tesisi gezdi.

Sosyal Hizmetler Merkezi bünyesinde faaliyete geçecek olan kompleks içerisinde Sosyal Merket, Giyim Market, Aşevi ve Çamaşırhane bulunuyor. İhtiyaç sahibi ailelere hizmet verecek olan Sosyal Market ve Giyim Market mağaza olarak dizayn edildi. İhtiyaç sahibi aileler para puan olarak verilecek kartlara mağazalardan alışveriş yapacak. Aşevinde ise ihtiyaç sahibi aileler için günlük yemek yapılarak ailelere dağıtılacak. Komplkeste bulunan çamaşırhane de ise üniversite öğrencilerinin çamaşırları ücretsiz olarak yıkanacak.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2020, 16:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195